bahama Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 wow sporo sie wypisuje ... termin nie pasuje czy jak ? szkoła, praca, imprezy rodzinne itp. a szkoda bo mogło byc fajnie osobiście uważam (oraz wielu innych) że moglismy pojechac w miniony weekend .. popołudniu pogoda sie uspokoiła, a w niedziele to było juz całkiem całkiem ... no ale cóż tak bywa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja także myśle że wypad w zeszłą niedziele mógłbyć zorganizowany, nie wiem czy ktos sie przestraszył kilku kałuż na asfalcie i nigdy w deszczu nie śmigał czy był jakiś powód tak czy inaczej mi inny termin nie pasuje także potwierdzam wypisanie mnie z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czolem! O kufa :). Faktycznie stypa, bo Ynciol z tego co wiem tez nie moze jechac :wink:.Browar wstepnie mi mowil, ze moze jechac. Ja chyba tez :P. Pozostaje pytanie czy warto, bo jest nas na chwile obecna 12 osob :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 "ja także myśle że wypad w zeszłą niedziele mógłbyć zorganizowany, nie wiem czy ktos sie przestraszył kilku kałuż na asfalcie i nigdy w deszczu nie śmigał czy był jakiś powód tak czy inaczej mi inny termin nie pasuje także potwierdzam wypisanie mnie z listy." w niedziele jak najbardziej była fajna pogoda, ale z tego co pamiętam to główna impreza miała być w sobote i może w rybniku było ciepło :) ale mieszkam blisko Turawy i tu omało śnieg miał padać, więc kiełbase byśmy chyba w mikrofali ( gdyby była ) smażyli a co do tego że 12 zostało - hmmm ... to wciąż jest 12 zjebów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 O kufa :lalag:. Faktycznie stypa, bo Ynciol z tego co wiem tez nie moze jechac :buttrock:. O kufa x 2, niestety potwierdzam... Ynciol nie jedzie, bo w tym czasie jego dziewcze organizuje party z okazji rocznicy przecięcia pępowiny, także wielkie :bigrazz: niestety mnie nie będzie Pozdrawiam...do zobaczenia mam nadzieje wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 aktualna lista chetnych: Tubapl x 2CiasnyBaniak x 2T2 x4- zaplaconeBrowar x 2zbyhu x 2 takiej frekwencji jeszcze nie bylo :icon_exclaim: impra tak czy siak bedzie w sobote- bo koles z osrodka juz nie pojdzie na reke i nie przelozy kolejnego razu.wiec jesli ktos jednak bedzie mial ochote przyjechac- moze zawitac- nie trzeba juz niczego wczesiej wplacac- na miejscu za nocke sie rozliczy. niemniej jednak- tym sposobem nasza tradycja umiera :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 pogode zapowiadają OK :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 wszystko fajnie było by nas wiecej, ale nie odwoluje sie zlotu na kilka minut przed wyjazdem...wiec teraz sie nie dziwcie ze tak malo ludzi jest bo plany juz dawno co poniektorzy mieli ustawione. a wydaje mi sie ze poloczenie Turawy i Czestochowy to nienajlpesze rozwiazanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a wydaje mi sie ze poloczenie Turawy i Czestochowy to nienajlpesze rozwiazanie... czemu?wg mnie to idealny weekend- w sobote :D :lalag: a w niedziele odpokutowac na mszy motocyklowej :( decyzja odwolania zlotu byle troche wiecej minut przed niz piec. zreszta niewazne juz- bylo minelo- po co rozgrzebywac.predzej czy pozniej i tak si etrafimy na :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 also do jutra !! 14-sta u Dziadka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czolem! Browar nie jedzie :biggrin: :].Czyli teoretycznie 10 osob zostalo :icon_mrgreen:.A w ogole to co, zlot jest, czy niema? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czolem! Browar nie jedzie :icon_rolleyes: :].Czyli teoretycznie 10 osob zostalo :rolleyes:.A w ogole to co, zlot jest, czy niema? Pozdro Ja też raczej odpadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 pogoda taka sama jak w ubiegłym tygodniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Poślijcie mi fotki z imprezy :banghead: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 i kupa- taka sama pogoda wiec tak jak tydzien temu- przelozone. koles z osrodka dal jesczze jednen termin-26 kwiecien. Mam nadzieje ze wtedy bedzie pogoda na kielbache i ognicho. Tak wiec jesli ktos jeszcze lub ponownie ma ochote na ognicho- bic jak w dym! 26 kwiecien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi