DawidP Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Ja też na pewno odwiedzę imprezę bo mam tylko 20 km do Komarówki :biggrin: nie wiem tylko czy wpadnę jakimkolwiek jednośladem czy puszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha333 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 A będzie ktoś leciał w sobotę na zlocik tak wzdłuż wschodniej granicy (okolice Włodawy) ?? Bo bym sie z chęcią do kogoś dołączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekg Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 :icon_biggrin: ja komarówkę odwiedzam od paru lat- super zloty i będę jechał na pewno. Więc jak ktoś z okolic warszawy chce jechać wspólnie to zapraszam. uzgodnimy się bliżej terminu, wtedy trzeba odświerzyć wątek. Wybieram sie piatek 18 lub 19 , jeszcze kolega jedzie. Jade z Wawra. Proponuje sie zmowic w wieksza paczke. Hey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Wybieram sie piatek 18 lub 19 , jeszcze kolega jedzie. Jade z Wawra. Proponuje sie zmowic w wieksza paczke. Hey!Jeżeli wyjazd w sobotę 28.06 rano (09:30-10:00) to możemy się ustawić w Miłosnej. Jeżyk (DS1100) też ma zamiar sie wybrać. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 :crossy: ja wyjeżdzam w piątek z kałuszyna około 18. będzie jechał ze mną kumpel drugim moto . jak ktoś się chce dopiąć to zapraszam. jadę przez międzyrzec podlaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jeżeli wyjazd w sobotę 28.06 rano (09:30-10:00) to możemy się ustawić w Miłosnej. Jeżyk (DS1100) też ma zamiar sie wybrać. TATAKIS !!!! spiochu !!!, nie mozesz się wczesniej oderwać od cycka ? Czy o 10 wyjazd to nie za pózno ?Przecież to jest troche kilometrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) TATAKIS !!!! spiochu !!!, nie mozesz się wczesniej oderwać od cycka ? Czy o 10 wyjazd to nie za pózno ?Przecież to jest troche kilometrów .Z Miłosnej to ca 150km. Dojedziemy w 2 godz, a tam przed 12:00 nie ma co robić. Wszystkie imprezy i tak są wieczorem, więc traktuję to jako przejażdżkę. Ale dla Ciebie wstanę 0,5 godz. wcześniej, będę o 09:00-09:15, McDonald/BP przy skrzyżowaniu z drogą do Sulejówka. :notworthy: :biggrin: :D Edytowane 26 Czerwca 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Z Miłosnej to ca 150km. Dojedziemy w 2 godz, a tam przed 12:00 nie ma co robić. Wszystkie imprezy i tak są wieczorem, więc traktuję to jako przejażdżkę. Ale dla Ciebie wstanę 0,5 godz. wcześniej, będę o 09:00-09:15, McDonald/BP przy skrzyżowaniu z drogą do Sulejówka. :icon_razz: :bigrazz: :evil: OK. Przegłosowane, mój plecaczek też chce pospać wiec niech będzie 9.30 przy McDonald/BPCzy koś jeszcze z nami pojedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi