AZAEL Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wesołych świąt dziewczynki i chłopcy. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wesołych Świąt jeszcze raz dla was wszystkich Wldi w jakiej sprawie musiałeś pojechać hehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheehehehehhehehehehehehehehehehhehehehehe zawodowe (zadławiłem się jajkiem hehe) Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 byyyznes buahha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mam dla ciebie nową ksywe Waldemarze Hot Spot he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 byyyznes buahha :DWaldi pojechał żeby następnego dnia wrócic, nie chwalił sie? :) buhahahahahahahahahahhahahahaha :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 wiecie... chociaż w święta może bądźmy mili dla Waldiego? :) no i jeszcze raz wszystkiego naj na święta. przede wszystkim dużo słonka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 wesolych swiat i smacznego jajeczka i duzo slonka :icon_mrgreen: pozdrawiam wszystkich Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mi też było miło was chociaż zobaczyć. Sorki że nie usiadłem razem ;) Następnym razem będę góra Ja + 1. W każdym razie dla wszystkich poznanych i niepoznanych wesołego jajka i mokrego dyngusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dzięki Asiu za infarmacyjnego sms-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No i dupa ................ nie dam rady ;) Spokojnych życzę :flesje: :) Mi też było miło was chociaż zobaczyć. Sorki że nie usiadłem razem ;) Następnym razem będę góra Ja + 1. W każdym razie dla wszystkich poznanych i niepoznanych wesołego jajka i mokrego dyngusa! oo to byłeś ? Imprezka jak zwykle udana, jajeczka pyszne. A wszystkim obecnym i nie obecnym jeszcze raz wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
val77 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ja rowniez zycze wszystkim Wesolych Swiat, bylo mi bardzo milo Was poznac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 oo to byłeś ?Jajeczko zaszkodziło czy co ?? Widzieliśmy się przy barze przecie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 no fakt, ale to nie jajko wpływa na sklerozę :smile: to wiek i trzymajmy sie tej wersji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mam dla ciebie nową ksywe Waldemarze Hot Spot he he zadko korzystam... a jak juz korzystam to na centralnym jak czekam na pociag :biggrin: Waldi pojechał żeby następnego dnia wrócic, nie chwalił sie? :buttrock: buhahahahahahahahahahhahahahaha :smile: noo w piatek pojechalem sobie samochodem na pare godzin i wrocilem spowrotem. Co w tym dziwnego ?? :bigrazz: wiecie... chociaż w święta może bądźmy mili dla Waldiego? ;) nie nei nie, w swieta to Waldi bedzie mily dla Was :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamega Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 :icon_eek: cześć ludzie nie wytrzymam musze sie Wam pochwalic - odebrałam moje moto i dzis pierwszy raz jezdziłam wreszcie :) :icon_mrgreen: :flesje: zmarzłam jak chole...bo jak wiecie jeszcze nie mam odpowiednich ciuchów ale spoko pierwszy raz był gicio !!!!po świetach śmigam kupic co potrzeba - choc jeszcze nie wiem gdzie i nareszcie.....bede sie szkolic...pozdrawiam wszytkich i jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT Pat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi