Skocz do zawartości

forumowe jajeczko?

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wesołych Świąt jeszcze raz dla was wszystkich

Wldi w jakiej sprawie musiałeś pojechać hehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheehehehehhehehehehehehehehehehhehehehehe zawodowe

(zadławiłem się jajkiem hehe)

Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję.

Mi też było miło was chociaż zobaczyć. Sorki że nie usiadłem razem ;) Następnym razem będę góra Ja + 1. W każdym razie dla wszystkich poznanych i niepoznanych wesołego jajka i mokrego dyngusa!

No i dupa ................ nie dam rady ;) Spokojnych życzę :flesje:

:)

Mi też było miło was chociaż zobaczyć. Sorki że nie usiadłem razem ;) Następnym razem będę góra Ja + 1. W każdym razie dla wszystkich poznanych i niepoznanych wesołego jajka i mokrego dyngusa!

oo to byłeś ?

Imprezka jak zwykle udana, jajeczka pyszne.

A wszystkim obecnym i nie obecnym jeszcze raz wesołych świąt

Mam dla ciebie nową ksywe Waldemarze

Hot Spot he he

zadko korzystam... a jak juz korzystam to na centralnym jak czekam na pociag :biggrin:

Waldi pojechał żeby następnego dnia wrócic, nie chwalił sie? :buttrock: buhahahahahahahahahahhahahahaha :smile:

noo w piatek pojechalem sobie samochodem na pare godzin i wrocilem spowrotem. Co w tym dziwnego ?? :bigrazz:

wiecie... chociaż w święta może bądźmy mili dla Waldiego? ;)

nie nei nie, w swieta to Waldi bedzie mily dla Was :biggrin:

:icon_eek:

cześć ludzie nie wytrzymam musze sie Wam pochwalic - odebrałam moje moto i dzis pierwszy raz jezdziłam wreszcie :) :icon_mrgreen: :flesje:

zmarzłam jak chole...bo jak wiecie jeszcze nie mam odpowiednich ciuchów ale spoko pierwszy raz był gicio !!!!

po świetach śmigam kupic co potrzeba - choc jeszcze nie wiem gdzie i nareszcie.....bede sie szkolic...

pozdrawiam wszytkich i jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT

Pat