Marla Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 będę i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 niestety nie bedzie mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A ja mam opcji jak cholera :P 1. Będę ja + 3 :cool: 2. Będę ja + 1 :P 3. Będę tylko ja :bigrazz: 4. Nie będę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a więc dzis o 19 w kołach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mam nadzieje, ze beda jakies motocykle przed mordownia, bo dzieciak mi wczoraj powiedzial, ze on nie chce isc bo tam bedzie nudno. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mam nadzieje, ze beda jakies motocykle przed mordownia, bo dzieciak mi wczoraj powiedzial, ze on nie chce isc bo tam bedzie nudno. pozdrbiorąc pod uwagę to, co dzieje się za oknem, to jakoś czarno to widzę, ale zawsze zostaja jeszcze motocykle pod sufitem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 i tak będzie nudno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 biorąc pod uwagę to, co dzieje się za oknem, to jakoś czarno to widzę, ale zawsze zostaja jeszcze motocykle pod sufitem :rolleyes:Ja swoj mam pod biurem :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja swoj mam pod biurem :icon_razz: pozdra swój w warsztacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 niestety nie będzie mi dane zobaczyć motocyklowej braci na forumowym jaju... tym samym wszystkiego najlepszego... zdrówka, pozamykanych opon i czego tam sobie kto życzy :icon_razz: dozo na trasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
val77 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 To i ja chetnie wpadne. Jako że jestem świeżynka - możecie powiedziec czy ciezko znalezc to miejsce? Rozumiem ze to na tunelowej czyli w bok od prądzynskiego sie jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak zobaczysz coś co wygląda jak byś nigdy nie chciała tam wejść to właśnie jest to miejsce :flesje: o ile dobrze pamiętam, właśnie takie było moje pierwze wrażenie. Pub był jeszcze zamknięty i nie wiedziałem jakie ma wnętrze :icon_razz: bo w środeczku klimat jest cacy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak zobaczysz coś co wygląda jak byś nigdy nie chciała tam wejść to właśnie jest to miejsce ;) :icon_razz: zastanawiałeś się nad otwarciem agencji PR ? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak zobaczysz coś co wygląda jak byś nigdy nie chciała tam wejść to właśnie jest to miejsce :flesje: o ile dobrze pamiętam, właśnie takie było moje pierwze wrażenie. Pub był jeszcze zamknięty i nie wiedziałem jakie ma wnętrze :icon_razz: bo w środeczku klimat jest cacy ;)hehe jak ja pierwszy raz tam jechalem to przejechalem to miejsce bo na te bude nawet nie zerknalem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak zobaczysz coś co wygląda jak byś nigdy nie chciała tam wejść to właśnie jest to miejsce :D o ile dobrze pamiętam, właśnie takie było moje pierwze wrażenie. Pub był jeszcze zamknięty i nie wiedziałem jakie ma wnętrze :) bo w środeczku klimat jest cacy :)Ta... cacy... w srodku jak i na zewnatrz... istnie Szmulkowski wystrój a okolica rodem z filmu Hitchcock-a :eek: Pierwszy raz bałem się drzwi otworzyć :notworthy: A klimat tworzą ludzie i rzeczywiście jest ok :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi