WLD_Wlodi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 jedni wola crossa inni scigacza, latwiej jest na scigaczu zalezy jakiej poj. mowa tu o 600. Co do 5o bierz derbikaHah... Postaw taką sześćsete na koło na oryginalnych przełożeniach. DT 80 jest dużo łatwiej na koło postawić. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Hah... Postaw taką sześćsete na koło na oryginalnych przełożeniach. DT 80 jest dużo łatwiej na koło postawić. a co stuntowales na 600?? ze wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja002 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ja ci proponuje brac z kołami enduro, zawsze w ladny u nudny dzien mozesz wyskoczyc do lasku, fajna frajda, z 70cc wyrwiesz go elegancko, latwiej bedzie sie nauczyc,ale patrz na profesjonalny tuning ja mam na sm i ciagnie mnie jakos do tych opon enduro :Djak postaram sie to i moge miec opony enduro i drogowe, a same przełożenia zębatek da cos??jakie przełożenia są dobre??? czy jak wstawie z tyłu dużą to zmieni sie sporo Vmax( nie wiem na temat zębatek bo dotychczas jeździłem tylko skuterem)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 chcesz stawiac moto na koło i chcesz wstawic zebatki na vmax ? dziwne ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja002 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 oczywiscie że większą zębate ale o ile zmniejszy sie Vmax??? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ahh sory, niezrozumialem tego co powiedziales, myslalem ze sie pytasz o ile zwikeszy sie predkosc po wrzuceniu na vmax a ci chodzi ile zmaleje bo chcesz na przyspieszenie, okk , mysle ze ok. 5-8 km/h Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 najlatwiej trialem;p jakims gas gas alb cos;p ps: sprzedam swoją sende, i gwarantuje ci ze na kolo idzie duzo latwiej niz nowsze roczniki, neiweim czy to kwesxtia wagi, bo starsze sa ciut lzejsze, cze moze wywazony inaczej, ale kilkoma jezilem i te starsze najlatweij szly, moze dlatego ze kola enduro, ale czytalem ze kat glowki ramy jest inny w sm i inny w R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ps: sprzedam swoją sende, i gwarantuje ci ze na kolo idzie duzo latwiej niz nowsze roczniki, neiweim czy to kwesxtia wagi, bo starsze sa ciut lzejsze, cze moze wywazony inaczej, ale kilkoma jezilem i te starsze najlatweij szly, moze dlatego ze kola enduro, ale czytalem ze kat glowki ramy jest inny w sm i inny w R nowe sendy są nizsze i dłuższe, stad gorzej wchodzą na gume. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 nowe sendy są nizsze i dłuższe, stad gorzej wchodzą na gume.hehe niższe ? ja na swojej palcami dotykam ziemi :icon_mrgreen: mam ok, 168cm :) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 na kolach SM są nizsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 to ja bym chyba niewyrobil na wiekszych kolach, chyba koncowkami palcow bym dotykał ;p Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 to ja bym chyba niewyrobil na wiekszych kolach, chyba koncowkami palcow bym dotykał ;p to ty jakies krótkie nogi masz. Ja mam 170cm siedzialem na sendzie ( opony kostki) i jakos dotykalem bez problemu :notworthy: KONIEC OT!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 bierz w sm, I nie zmieniaj przelozen Co do scigacza ludzie na seryjnych przelozeniach niezle napierdalaja np. cyrkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja002 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ja to jestem jak kobieta (kobieta zmienną jest) :bigrazz: :icon_biggrin: tera wybór padł na aeroxa lub sende. wiem że senda jest lepsza(bo biegówka) ale za 5000zł żal mi było by ją "katować". ładniejsza jest dla mnie ta nowa SM. jeżeli wybór padnie na SM to będę ją sciągac bo taniej wyjdzie. a jeżeli rox to z polski. co wy nad takim wyborem myślicie.cały czas sie zastanawiam bo nie wiem czy warto wywalać 5000-5500zł na coś co będzie latało na kole itp. jezeli rox to o wiele tanie wyjdzie i nawet na tuning będzie kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 teraz nowe skuterki chodza po 2000-3000 :banghead: teraz nowe skuterki chodza po 2000-3000 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi