Wioslarz Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jak w temacie mam pytanko gdzie w poznaniu dobrze i niedrogo zrobic synchronicację gaźników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Gdzie-w-pozn...iki-t92936.html Nie przeginasz czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 sorry wielkie ale własnie nie pamietalem czy kazałem wystawic ten post czy nie! Jeszcze raz sorry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jak w temacie mam pytanko gdzie w poznaniu dobrze i niedrogo zrobic synchronicację gaźników. Synchro gaźników to ostateczność. Proponuję zacząć najpier od złykłej regulacji...Jak Ci dobrze odpala motor, równo pracuje i nie pali chorej ilości benzyny to wybij sobie z głowy synchro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi