Jul Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Katarzyna poszła do ludzi,ale do znajomego to bedę z "Nią" w ciągłym kontakcie.... :wink: Może będzie ganiała w TGRH,zobaczymy. Wiosna idzie,czas porządki robić.... Jeszce jest Emka,ale chyba zostanie.... chociaż... :bigrazz: ps. granat już nie krzycz na mnie,bo zamknę się w sobie.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Bez komentarza, handlarzu przyjaciólmi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Bez komentarza, handlarzu przyjaciólmi!no i się zamykam w sobie..... OSZCZEGAŁEM... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ty sie paskudo lepiej przyznaj o co kaman, na co zbierasz! To i ja sie przyznam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jul mógłbyś wreszcie powiedzieć na co zbierasz??:icon_eek: zaraz nam pewnie z jakimś hamerykańcem wyskoczysz:) Szkoda kachy, szkoda osła no ale cóż nie pierwszy motor nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Panowie przysięgam !!! Nie ma tu ukrytego podtekstu. Poprostu stwierdziłem,że trzeba troche stajnię odświerzyć. Dłubiesz ciągle przy tych samych złomach i .... jakby się człowiek uwsteczniał. Jakś marazm mnie dopadł... Poza tym garaz pełny,nie ma się gdzie ruszyć a tak na dobra sprawę ani jeden nie zrobiony tak jakbym chciał. Myslę,że lepiej sie ograniczyć do dwóch-trzech maszyn,ale dopieszczonych,rozumiecie? I napewno nie wyskoczę z Amerykańcem. Ta bajke pozostawiam innym. Jakoś mi nie robią te "wibratory". Myślę,że może niebawem pochwalę się jakimś fajnmy Irbitem,ale to nic pewnego. Jeszcze troche złomu zostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi