mackon4089 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ja tam w moim kmxie mam 140 z tyłu.. i jak dla mnie jest bajka.. może i troszkę gorzej przyspiesza, ale w terenie mi się podoba.. W kmx-ie masz 140 :eek: :icon_mrgreen: masakra ja w swojej ttr 600 mam 130 i jest taki zamulony ,że masakra :crossy: Teraz zakladam 120 lub 110. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 do swojej ćwiary lałem 1:50, cylinder na nikasilu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Hehe to zmien ta 140 i zobaczysz roznice :evil: Ja tam nei jestem zadowolony z tej 130 :biggrin: Nawet mi troche moto przymulilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 tak patrze teraz że seryjnie są 110/90 fotki już mam ;] http://bikepics.com/pictures/1215113/http://bikepics.com/pictures/1215116/http://bikepics.com/pictures/1215120/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ładna kawa :rolleyes: Pare poprawek i bedzie wygladac zawaliscie :rolleyes: Teraz i tak sie ladnei prezentuje. Jezdzij bez zadnego tlumienia poradzisz sobie i zdobedziesz troche doswiadczenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 skalim1 gratuluje nowej maszynki. Ładny ten KX :clap: Jak patrze na te zdjęcia to przypomina mi się jak sam swój motorek przywoziłem. Radosne chwile :icon_twisted: Myśle że po czasie spokojnie sie przyzwyczaisz. Odrazu wiadomo nie będziesz pałował go ale z czasem się oswoisz z maszyną. Ja sobie dałem rade spokojnie. Troche obycia ze sprzętem i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 też tak myślę ;] tylko szkoda że bez homologacji :/ wiem że tym nie da się jeździć po asfalcie ale mam takie odcinki tras na których kursuje policja, no ale trudno sie mówi... chce założyć sobie chociaż jakąś lampę dla widoczności bo czasem wracam o zmierzchu do domu i przydało by się jakieś oświetlenie, wie ktoś co potrzeba żeby podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Caly nowy stojan ;) Tylko ze wlasnie nie ma chyba skad wziac do kx no bo raczej od kdxa nie podejdzie... Ale mozna probowac ;) Albo cos z diodami bo one wiele energi nie pobieraja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jeśli masz taki kawałek to żeczywiście lipa. Ale może uda Ci się coś wykombinowac. OD KDX-a to raczej ten stojan nie podejdzie. Chociaż jeśli jest możliwośc spawdzenia to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 no to nieciekawie, na tył diody mozna wstawić bez problemu, ale gorzej z przodem, można też kupić jakieś aku i co jazdę ładować, ale też to uciążliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 "Jak chcesz te światła dla policji to ok ale jak zapindalać po ciemku takim motorem, to nie polecam." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No wiec co do swiatla z przodu to nasi koledzy pisza w innym temacie ze tez diodowki daja rade jak sa diody dobrej jakosci i mocy :icon_mrgreen: Wiec didowka na tyl i na przod i smigaj :icon_mrgreen: i nie jezdzij bez swiatel bo to drastycznie na mase po nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 do awaryjnych powrotow po nocy, to zamontowalbym rowerowa lampke na kierownice ;)i tak po ciemku nie bedziesz zapieprzał, a do jazdy 40 kmh styknie i taka. heh.. przypomnialo mi sie jak w grudniu polecielismy z kumplem na wieczorny wypad, srednia predkosc malutka, a mi w polowie trasy przepalil sie halogen z przodu.. DRka kumpla robila mi za latarke i musialem zapamietac wszystkie przeszkody po drodze.. niezly hardcore :) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Paweł:. Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Mam pytanie dotyczące tłumienia moto. Znalazłem coś takiego na allegro: http://moto.allegro.pl/item330185623_husab...550_e_2005.html"Motocykl nabyłem z przebiegiem 2 tyś. km i zdławioną mocą do 8 KM (w briefie jest wbite 6 kW). Poprzedni właściciel miał prawo jazdy na 80 cm czyli z ograniczeniem do 8 KM To chyba niemożliwe ?Pzdr Edytowane 15 Marca 2008 przez .:Paweł:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 mój były ktm miał wbitą moc 7kW , ćwiara 2t :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi