piterus7890 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Mam honde cbr 1000f SC 21 rocznik 1987 ten pierwszy :) . Pracuje caly czas , nie zaciera sie , ale kiedy go zagzejea i po tym zgasze to rozrusznik ma probrem z rozruchem. Rozebralem rozrusznik i wszystko niby gra. Niemam pojecia co jest. Pomocy bo sezon sie zbliza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Sprawdz ladowanie i stan akumulatora.Uzyj szukajki w tym dziale. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 mi tak sie zdarzylo kilka razy dopoki nie okazalo sie, ze padniety jest regulator napiecia,czyli sprawdz ladowanie jakims multimetrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 sprecyzuj - slabo kreci czy slabo odpala (a kreci dobrze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Białycbr Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witaj ! zakładałem już kiedyś ten temat na forum, u mnie rozrusznik normalnie krecił jak moto było zimne, ale jak sie silnik zagrzał to ledwo co obracał wałem, pozyczałem od kumpla rozrusznik i dalej to samo, podłanczałem nawet na krótko aku od auta i dalej to samo i okazało sie, że to to sprzegiełko w silniku siadło...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 mi tak sie zdarzylo kilka razy dopoki nie okazalo sie, ze padniety jest regulator napiecia,czyli sprawdz ladowanie jakims multimetrem też tak kiedyś miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi