Zolw84 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam w najblizszym czasie bede kupowal motorek na 100% gsxr 1000 tylko mam dylemat czy K2 czy K3!Czy jest miedzy nimi az taka roznica zeby sie oplacolo dokladac 2 a nawet 3 tys do nowszej wersji(k3) Proszę o odpowiedzi uzytkownikow gsxr-ow z tych lat>I jeszcze jedno glupie pytanko na co trzeba zwracac uwage w tych modelach przy kupnie moto??Wypiszcie wszystko co moze mi pomoc. pytania o rzeczy oczywiste i te bardziej zawansowane ktore moglbym zadac sprzedajacemu!!!I czy jest gdzies w necie stronka z pokazanym oryginalnym malowaniem modeli k2/k3Prosze was o kontakt takze na gg 5162063Z góry dzieki za kazdą pomoc i pozdrawaim wszystkich motocyklistow:)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Mialem 1000K2 a teraz 1000K4.Generalnie silnik prawie ten sam (tylko 4KM weicej),prowadzi sie podobnie tylko hamulce K3/K4 ma lepsze.Ja bym raczej szukal GSXR1000 w jak najlepszym stanie i bezwypadkowy (o co baaaaaaaardzo trudno w Polsce...) a mniej skupial sie na tym czy to K1/K2 czy K3/K4. Edytowane 7 Marca 2008 przez Angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 I czy jest gdzies w necie stronka z pokazanym oryginalnym malowaniem modeli k2/k3 http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/his...1000_media.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ta stronka z malowaniem wszystkich modeli to naprawde super sprawa. przynajmniej nikt nie wciśnie że oryginalne malowanie jeśli takie nie jest. masz takie stronki innych firm-czyli hondy kawy i yamahy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolw84 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Wielkie dzieki za odpowiedzi ale jesli ktos moze jeszcze pomoc to prosze pisac!!Mam jeszcze jedno pytanie! Mowi sie ze moto nie powinien dymic przzy przegazowkach! ale to znaczy ze nic ma z rury nie puszczac czy tylko jakiegos ostrego dymu?Jak ja mam poznac przy zakupie czy silnik jest dobry czy nie? Pomocy!! Edytowane 19 Marca 2008 przez Zolw84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 http://www.scigacz.pl/Na,co,zwracac,uwage,...ocykla,277.html Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi