Damaged_Lady Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Piotrze, dziękuję za naklejki :buttrock: Jedną z nich przykleiłam na swoim aucie, trochę dałam Ojcu, bo napalił sie i obiecał, że w pracy chłopakom rozda (i powiedział: niech no spróbują nie ponaklejać to im nie puszczę materiałów na kontroli) :) <robi szeroki uśmiech, bo podobnie powiedział jej Przyjaciel a te same słowa usłyszała z ust swojego Ojca> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 w Opolu miałem dwa rodzaje naklejek, tą co mam na aucie i ją testowałem, to miała na papierku zabezpieczającym napis oracal, ten drugi rodzaj nie wiem jak się sprawdza w warunkach ekstremalnych, ale pewnie jakością nie odstępuje od tych z napisem oracal. Były produkowane tą samą techniką, więc z jakościa nie powinno byc problemów. Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Można jeszcze dostać naklejki? Chociaż 5 sztuk? Chętnie odebrałbym je w Opolu... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja już "swoich" naklejek nie mam, ale mam naklejki od Kuku, których jeszcze nie odebrał. Jest ich ponad 100, więc gadaj z nim, a ja w Opolu będę od czwartku do piatku, a pozniej cały tydzien bez weekendów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Piotrze, dzięki za naklejki jeszcze raz.jedną ja mam na aucie, a kilkanaście rozdanych. Dwie są też na załączonych obrazkach, ale trzeba wejść w galerię i zobaczyć co widziały moje oczy. http://wildstar.opole.ath.cx/index.php?ent...ry080406-131417 Pozdrawiam całą brać motocyklową i siostry amazonki.Do zobaczenia w Częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 to jeśli będą to Piotrek byłbym wdzięczny za kilka sztuk,o ile nie gniewasz sie za ubrudzenie moto :biggrin: oczywiście zapłace wymaganą kwotę pozdr Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 moto już dawno umyte i ponownie ubrudzone :-)A co do naklejek, to mam tylko swoje żelazne zapasy, czyli 5 sztuk, które sobie zostawiłem w razie w. KuKu powinien miec jeszcze naklejki, więc proszę do niego. I powtarzam, naklejki są DARMOWE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 to jeśli będą to Piotrek byłbym wdzięczny za kilka sztuk,o ile nie gniewasz sie za ubrudzenie moto :P oczywiście zapłace wymaganą kwotę pozdrBrylu pisz na GG zgadamy sie do odbioru ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Brylu pisz na GG zgadamy sie do odbioru ok?? Ja napisałem 10 kwietnia i jeszcze nie odpisałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 MC zdałeś prawko?? ja nie jestem w plecy Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja napisałem 10 kwietnia i jeszcze nie odpisałeś :icon_eek: Jak to ja nie mam zadnej wiadomosci w archiwum od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 MC zdałeś prawko?? ja nie jestem w plecy Zdałem, jest info w "chwalę się" :bigrazz: Teraz czekam na B. Jak to ja nie mam zadnej wiadomosci w archiwum od ciebie Nie wiem, napisałem. A w tej chwili nie chce mi sie gg podłączyć :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Hello, sa jeszcze nalepki???Bo jakos ostatnio niet wremieni na czytanie nieczynnego forum i sie zaspało:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 KuKu ma naklejki na Klb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hello, sa jeszcze nalepki???Bo jakos ostatnio niet wremieni na czytanie nieczynnego forum i sie zaspało:-)Granat ja mam ile Ci odłożyć. Może w następnym tygodniu bym Ci je podrzucił i od razu bym pooglądał twoje nabytki :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi