Rafael HD Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 W poprzednich latach z noclegami było tak,że dla ,,namiotowców" była zielona trawka :flesje: a dla takich z doskoku co się wybrali na ,,łyso" czyli bez niczego.... były sale pod dachem z materacami gdzie można było gromadnie pospać ( choć raczej poimprezować... :crossy: ) - sam tak nocowałem :D .Z racji ,że organizatorzy to moi serdeczni przyjaciele to zapytam co i jak i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 I ja na jednym Salve już byłem, więc i może na to się skuszę, choć dla mnie też kawałek drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 podbijam mam nadzieję, ze nie dostanę bana za podbijanie :-), ale jak temat zniknie w czeluściach forum, to pewnie ktoś zrobi nowy, więc lepiej podbić co jakiś czas istniejacy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) no to żeby nie było stanęło tylko na podbiciu to napiszę :icon_razz: jade na bank !!!! już gadałem z szefem, bede miał wolne. jak ktoś z okolic Warszawy się wybiera to dobrze byłoby się zgadać i razem polecieć bo w taka trase samemu nudniasto trochę :lalag: może ktoś ze wschodnich rejonów, albo z północy - mogę przenocować, garażyk też jest obszerny pozdrawiam do zobaczonka :flesje: Edytowane 4 Maja 2008 przez michorg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Będzie to moje drugie SALVE, jadę napewno ;) , a może ktoś jeszcze z okolic Sieradza w grupie zawsze raźniej. Do zobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Faken myst, czemu to Salve teraz tak daleko zrobili? Ja myślał, że sobie kulturalnie do Bralina pojade , a tu się okazuje trza zasuwać pod Poznań niemalże :) pomyslimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael HD Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Co do noclegów pod dachem to w samym Lgowie raczej ciężko będzie ale w pobliskim Żerkowie coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Janie dam rady przyjechać - obowiązki. Życzę udanej i owocnej modlitwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimas Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jesli pogoda dopisze to bedzie naprawde duzo motocykli do Lgowa mam jakies 20 km hmmm wkoncu znajoma ekipa organizowała, wiec naprawde ZAPRASZAM bo bedzie warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 wychodzi na to ze i ja sie pojawie, nocleg juz zarezerwowany, bedzie mocna ekipa z webchapter.pl powinienem pojawic sie tam w sobote wieczorem, bo troche kilometrow mam do zrobienia. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Zabierze mnie ktoś? Kurde, nie mam moto i najprawdopodobniej do Sierpnia nie będę miał. Mógłbym czekać z kaskiem w Klęce jakby komuś pasowało... <prosi> Dimas, jeśli masz miejsce i nie pojedziesz więcej jak 90, to mogę jechać :banghead: Edytowane 28 Czerwca 2008 przez wicek15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zabierze mnie ktoś? Kurde, nie mam moto i najprawdopodobniej do Sierpnia nie będę miał. Mógłbym czekać z kaskiem w Klęce jakby komuś pasowało... <prosi>Widać, że chłopak zdesperowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Szkoda że to akurat w czasie kiedy odbywa się Łagów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Jednak byłem (175 cm wzrostu, czapka pumy, okularki, zielony składak marki Romet :) 2 kumpli na stanie)! :) Razem z kumplami nawinęliśmy traskę.Fajna atmosfera!Przyjechaliśmy o 16, to już za dużo motocykli nie było, myślę, że główną atrakcję stanowiła trajka z silnikiem od Porsche :PSzkoda, że tak mało tego typu imprez z mojej okolicy.Dodam, że to ja reklamowałem Honda-Klub.pl :) Tak, żeby nie było ;)Aaa... Pozdrawiam osoby, które prosiłem o możliwość zrobienia sobie kilku fotek ;)Jedno mnie smuci... Czy jeśli ktoś Was pozdrawia z rowera, to nie łaska odkiwać? Co poradzę, że jestem akurat bez moto?Osobom, które odkiwały, bardzo dziękuję i jestem ogromnie wdzięczny... To moja pierwsza tego typu impreza, więc mam powód do radości :roll: Edytowane 6 Lipca 2008 przez wicek15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 mnie nie dane było pojawic się na imprezie :-( czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi