tomano Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam . Mam pytanie do Was, gdzie sie wybieracie w tym roku na rozpoczęcie sezonu na Jasną Górę , czy na Bemowo ??? .A może w oba miejsca :D Szkoda że obie imprezy mają taką samą datę ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Bemowo jest blizej ;).. a tak na powaznie to jak dobrze pójdzie to można 19-tego Bemowo, a 20 Częstochowę obskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Bemowo jest blizej ;).. a tak na powaznie to jak dobrze pójdzie to można 19-tego Bemowo, a 20 Częstochowę obskoczyć... Też właśnie myślę nad takim rozwiązaniem , byłem w tamtym roku na Bemowie w sobotę, i była ogromna ilość motocyklistów ( nie pamiętam dokładnie , ale podawali liczbę~ 12000!!), w niedzielę było już o wiele mniej . A znowu w niedzielę zaczyna się na całego zlot na Jasnej Górze , więc by można było odwiedzić dwa miejsca , o ile starczy sił :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Bemowo jest blizej :banghead:.. a tak na powaznie to jak dobrze pójdzie to można 19-tego Bemowo, a 20 Częstochowę obskoczyć... Wydaje mi sie ze taka opcja wchodzi w gre w przypadku wielu osob :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 jak przejrzycie watki na tym forum to zauwazycie, ze w oba miejsca wielu sie wybiera... ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 My w zeszlym roku bylismy z ekipa i na Bemowie i w Czestochowie. W tym roku Jasna Gora ale Bemowo to juz nigdy w zyciu! Bardzo niemile wspomnienia z zeszlorocznej parady - prowadzacym parade cos sie pomieszalo i czesc motocyklistow zostalo puszczonych przez jedna czesc miasta a czesc przez inna (jak sie pozniej okazalo nie obstawiona przez policje). No wiec proponuje uruchomic wyobraznie co zaczelo sie tam dziac gdy nieswiadomi takiego obrotu sprawy motocyklisci jechali przez miasto na czerwonych swiatlach (bo policja miala wstrzymac ruch), a w tym samym momencie jechali rowniez nie wiedzacy co sie dzieje kierowcy samochodow... jedno wielkie zamieszanie a do tego bardzo niebezpieczne sytuacje.... Mnie sie ogolnie nie podobalo....Ale Jasna Gora jak najbardziej :D))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja lece i tu i tam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Panowie jaka jest dokladna data rozpoczecia na Bemowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Panowie jaka jest dokladna data rozpoczecia na Bemowie?kolejny aparat... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 "szukajcie a znajdziecie" jak Pismo mówi... temat wałkowany na forum już milion razy, w tym poście też... ale niech Ci będzie - sobota 19 kwietnia 2008 - zakonotuj !!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dzien przed Jasna Gora.....czyli 19 kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 My w zeszlym roku bylismy z ekipa i na Bemowie i w Czestochowie. W tym roku Jasna Gora ale Bemowo to juz nigdy w zyciu! Bardzo niemile wspomnienia z zeszlorocznej parady - prowadzacym parade cos sie pomieszalo i czesc motocyklistow zostalo puszczonych przez jedna czesc miasta a czesc przez inna (jak sie pozniej okazalo nie obstawiona przez policje). No wiec proponuje uruchomic wyobraznie co zaczelo sie tam dziac gdy nieswiadomi takiego obrotu sprawy motocyklisci jechali przez miasto na czerwonych swiatlach (bo policja miala wstrzymac ruch), a w tym samym momencie jechali rowniez nie wiedzacy co sie dzieje kierowcy samochodow... jedno wielkie zamieszanie a do tego bardzo niebezpieczne sytuacje.... Mnie sie ogolnie nie podobalo....Ale Jasna Gora jak najbardziej :)))) Jeżeli chodzi o organizację , to na takie ruchliwe miasto było na tragicznym poziomie :lalag: . Może organizatorzy nie spodziewali się że nadjedzie tylu motocyklistów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hmmm ... ten link z pierwszego postu odnosnie Bemowa jest troche dziwny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Może organizatorzy nie spodziewali się że nadjedzie tylu motocyklistów ... Myslę że się spodziewali, dwa lata temu też było dużo motocykli i policja wstrzymała ruch i o wiele lepiej to wszystko przebiegło niż rok temu. Ja się chyba w tym roku wybiorę tylko na Jasną Górę (chyba że będę miał nadmiar kasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Gdyby ktoś chciał smignąć na Bemowo, potem z samego rańca lecieć na JG, a jest z daleka (od Warszawy) to mogę przenocować u siebie ze dwie osoby, garaż na maszynki też jest. Jakby co to kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi