kiki Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Niedługo zabieram sie za sprawdzenia i pewnie regulację zaworków w moim moto (VFR 800 rc 46, 47kkm przebiegu). Prawdopodobnie bedzie trzeba jakąś płytke czy dwie dokupić i tu mam pytanie. Czy płytki zaworowe z larssona są dobrej jakości? Warto je zakupić?? Bo cenowo to one dobrze wypadają- cena okolo 15 zł za płytke :) . Miał ktoś z nimi styczność???Z góry dzieki za info i pozdrawiam. Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 WitamNie miałem styczności z nimi, ale wydaje mi się, że Larsson byle g... by nie wciskał, wkońcu pracuje na swoją markę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Niedługo zabieram sie za sprawdzenia i pewnie regulację zaworków w moim moto (VFR 800 rc 46, 47kkm przebiegu). Prawdopodobnie bedzie trzeba jakąś płytke czy dwie dokupić i tu mam pytanie. Czy płytki zaworowe z larssona są dobrej jakości? Warto je zakupić?? Bo cenowo to one dobrze wypadają- cena okolo 15 zł za płytke :crossy: . Miał ktoś z nimi styczność???Z góry dzieki za info i pozdrawiam. do dywersji po ca. 30zeta. organoleptycznie plytka jak plytka, zobaczymy po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 tez tak myslalem , kupilem plytki haidemann , po 3 tys km bylem ciekaw luzow , plytka byla cala porysowana , zaczelo mi walek zjadac , naszczescie w pore zauwazylem... kupilem oryginaly i problem znikl nawet po szlifowaniu nic sie z nia nie dzieje. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 według mnie larsson sprzedaje tanie części ale troszkę gorszej jakości. ja bym się bał osobiście. a tak w ogóle to zobacz po ile są oryginały, do mojej cbr-y oryginał w salonie Hondy po 28zł a i dokładność jest większa bo nie co 0,05mm ale co 0,025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Pytanie podstawowe czy płytki masz pod szklankami czy na szklankach :icon_question: Ja mam pod szklankami wiec mają lżejsze życie :) Kupiłem 2 płytki z larsona i zobaczymy po sezonie czy sie poddały :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 no w VFR są pod szklanakami wiec mam zabawe na maksa :)- sciaganie wałków itp hehe. Dobrze ze chociaz tych cholernych łancuchów rozrządu u mnie nie ma :) :icon_mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi