KUBAS007 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Mam pytanie jakie moga byc skutki zalozenia tulejki zmaist lozyska.Chodzi mi caly czas o lozysko sworznia do NS1.Gadalem z dziadkiem i mowi ze jak nie ma to z brazu mozna utoczyc i pod korbowod i pod sworzen.Lepiej by bylo lozysko no ale tego nie ma a jakies zle skutki tej tulejki??Wieksze tarcie czy cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 To nie romet, ten silnik kręci się do 12 tyś obr. Wątpię, czy wogłule byś na tym przejechał z 200m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ten dziadek się zatrzymał na epoce komara widocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 TEz tak mysalalem ze to by bylo za proste i czemu nikt na to nie wpadl :crossy: Dobra to nic dalej smzue szukac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ale w ogole nie mzoesz dostac tego lozyska sworznia ? Sa inne wymiary czyli np inna szerokosc ? Nieduzo sie rozniaca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ale w ogole nie mzoesz dostac tego lozyska sworznia ? Sa inne wymiary czyli np inna szerokosc ? Nieduzo sie rozniaca ? Nie mi sie zdaje ze jezeli bylby 1 mm roznice szerokosci to by nic sie nie stalo ale nie ma lozyska o takiej srednicy zewnetrzenj sa tylko 12x17x14 wszytko dobrze tylko walsnie ten 1 mm powinno byc12x18x14 a jezeli bym kupil takie lozysko to mysle ze to nie bylby dobry sposob bo jak bedzie mialo luzy to prawie tak jakby tego lozyska nie bylo bo po jakims czasie sie zrabie wg mnie oczywiscie Kto mi powie jak odpowietrzyc uklad hamulcowy w NS1 znaczy teoretecznie wszystko jest ok bo jak odpowietrzam ta srubka to leci sam plyn ale tłoczek sie nie wysuwa.A co chodzi??Przed rozebraniem chamowalo bardzo dobrze teraz mowie o chamulac z przodu bo z tyl bylo ta samo ale odpowietrzylemi jakos chodzi coprawda tłok sie mniej wysuwa niz przedtem ale chodzi .Od czego to moze byc?? I druga saprawa jak to ejnst z remontem chodzi mi o cylinder i wogole dam rade sam to zrobic?? znaczy z tata.Tatat sie zna na tym ale wujo mnie caly czas straszy ze to japonczyk i wogole potrzebny jest specjalista jak uwazacie?? Kto mi powie jak odpowietrzyc uklad hamulcowy w NS1 znaczy teoretecznie wszystko jest ok bo jak odpowietrzam ta srubka to leci sam plyn ale tłoczek sie nie wysuwa.A co chodzi??Przed rozebraniem chamowalo bardzo dobrze teraz mowie o chamulac z przodu bo z tyl bylo ta samo ale odpowietrzylemi jakos chodzi coprawda tłok sie mniej wysuwa niz przedtem ale chodzi .Od czego to moze byc?? I druga saprawa jak to ejnst z remontem chodzi mi o cylinder i wogole dam rade sam to zrobic?? znaczy z tata.Tatat sie zna na tym ale wujo mnie caly czas straszy ze to japonczyk i wogole potrzebny jest specjalista jak uwazacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 http://eso.student.olsztyn.pl/garaz_plyn_hamulcowy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) musze rozebrac pompke bo jak przelozylem zacisk na tul i wszytko dziala a ta pompka z p;rzodu wogole nie pompuje.Musze ja rozebrac a co tam moglo sie stac wogole???Dobra juz nieaktualne wsyztkochodzi dobrze Edytowane 15 Marca 2008 przez KUBAS007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Sory ze znow odgrzebuje ten temat ale mam problem łok do NS1 chce zamowic w liberty motors w lodzi i powiedzcie mi jak jest orginalna srednica cylka do NS1 nie interesuje mnie cos okolo czy cos tylko dokladnie slyszalem ze 48.00 ale nie wiem dokladnie i pytam.Prosze o szybka odpowiedz bo mi zalerzy an czasie bo ma byc cieplo niedlugo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jqak byś czytał uważniej to juz byś to dawno wiedział :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi