devilwizard Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Mam pytanko co oznacza, takowy kod z lamki FI2 X długie mignięcia5 X szybie Chodzi mi o hondę cbr 1100 XX z 2000 rA jeśli ktoś wie to z jakim działaniem w celu usunięcia to może się wiązać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FighteR-600 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 WitamNie wiem, czy to coś Ci pomoże, ale zawsze może coś da....Znalazłem tylko coś takiego w na temat błędów w 1100 XX.... http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=89084 Miłego i udanego główkowania... :icon_mrgreen: chyba to wiele nie pomoże.... najlepiej to udaj się do najbliższego serwisu/salonu HONDY i tam spytaj się jakiegoś fachowca....może przy dobrych wiatrach Ci coś powie (za darmoszke)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jest to kod 25 i oznacza uszkodzenie sensora spalania stukowego lub uszkodzenie instalacji elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jest to kod 25 i oznacza uszkodzenie sensora spalania stukowego lub uszkodzenie instalacji elektrycznej. A może masz cała rozpiskę na temat błędów - jak tak to umieść.Wiele osób będzie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czyli co to może znaczyc??Opiszę pokolei co się działo, wpierw jeździłem w ogromnych ulewach i moto mi padł zapaliła się kontrolka FI i nie chciał palic, więc zawezwałem osiedlowego mózga elektronika, podłubał i w skutrek jego wrodzonej inteligencji a mojej ignorancji, rozebrał moduł który okazał się w sumie OK, tylko dostawał zaduże napięcie, pogrzebał i znalazł przegniłą kostką elektryczną u spodu motoru po lewej stronie, wydłubał ją i polutował, co efektu nie dało wciąż za dużo prądu dostawał, więc koleżka puścił masę od modułu bezpośrednio do akumulatora, suma sumarum moto jeździ i niekiedy zapala się FI a on nadal jedzie... A sprawdzając błąd wyskakuje co wyżej opisałem, więc co mam się obawaiać czy jeździć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi