ovvero Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 jak w temacie, najlepiej w warszawie i okolicy. Preferuję modele od 1996 w górę, raczej wersje z owiewkami ale dobry naked nie będzie zły ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) jak w temacie, najlepiej w warszawie i okolicy. Preferuję modele od 1996 w górę, raczej wersje z owiewkami ale dobry naked nie będzie zły ;-))) YAMAHA XJ 600 N rok 2001. Kolor wiśnia. Przebieg autentyczny 49 tys km. Stan bardzo dobry. Bez wywrotek. Delikatna rdza na centralnej nozce, ale to wiekszosc tak ma. Cena 6.500 do negocjacji. Edytowane 28 Lutego 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 YAMAHA XJ 600 N rok 2001. Kolor wiśnia. Przebieg autentyczny 49 tys km. Stan bardzo dobry. Bez wywrotek. Delikatna rdza na centralnej nozce, ale to wiekszosc tak ma. Cena 6.500 do negocjacji. ok, poprosze o więcej szczegółow, może jakaś fotka albo podjedziesz na niej to obejżymy to cudo. Rozumiem, iż przebieg jest udokumentowany, moto przygotowane do sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) ok, poprosze o więcej szczegółow, może jakaś fotka albo podjedziesz na niej to obejżymy to cudo. Rozumiem, iż przebieg jest udokumentowany, moto przygotowane do sezonu ? Tak mam servisowke, sprowadzane z zagranicy, wiec warto by zrobic wymiane oleju, cena do nie wielkiej negocjacji, opuszcze na te wymiany. Jechac do Wawy nie bede bo mi nie podrodze zupelnie. Trzymam sie raczej strefy świecko - poznan. Jak chcez to wpadaj obadasz sam co i jak, kolor taki jak tu - http://www.johnsofromford.co.uk/Yamaha_xj6...ry_L1495.00.jpg real foto wrzuce z czasem jak wysatwie moto na aukcje na allegro. Z reszta one wszystkie wygladaja tak samo. Edytowane 28 Lutego 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Tak mam servisowke, sprowadzane z zagranicy, wiec warto by zrobic wymiane oleju, cena do nie wielkiej negocjacji, opuszcze na te wymiany. Jechac do Wawy nie bede bo mi nie podrodze zupelnie. Trzymam sie raczej strefy świecko - poznan. Jak chcez to wpadaj obadasz sam co i jak, kolor taki jak tu - http://www.johnsofromford.co.uk/Yamaha_xj6...ry_L1495.00.jpg real foto wrzuce z czasem jak wysatwie moto na aukcje na allegro. Z reszta one wszystkie wygladaja tak samo. obgadajmy sprawę, na privie masz info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ovvero, jesli wciaz szukasz to ja swoja sprzedaje. Moto stoi u brata pod Warszawa. Do Polski przylatuje 1-go kwietnia na 10 dni i w tym czasie bede chcial ja sprzedac. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwp Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Yamaha XJ 600S, 1997rok, 53000km, ładniutka, stan bdb, stelaz + kufer givi maxia, 6500zł, 120km od Warszawy.Wiecej info tutaj: http://www.allegro.pl/item336430175_yamaha...soria_givi.htmlpozdro Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez pwwp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) W piatek widziałem XJ600S w Boldorze na Konotopskiej w Ożatrowie. Sprzedawca się zaklinał że motocykl pewny, u nich ostatni serwis + regul. zaworów, a wcześniej u Yamahy na Połczyńskiej. Wersja z dwoma tarczami z przodu, czarny, kufer, nowe opony, powgniatane tłumiki. Stoi od tygodnia.http://boldor.pl/oferta/index.php?option=c...id=29&Itemid=34 Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 W piatek widziałem XJ600S w Boldorze na Konotopskiej w Ożatrowie. Sprzedawca się zaklinał że motocykl pewny, u nich ostatni serwis + regul. zaworów, a wcześniej u Yamahy na Połczyńskiej. Wersja z dwoma tarczami z przodu, czarny, kufer, nowe opony, powgniatane tłumiki. Stoi od tygodnia.http://boldor.pl/oferta/index.php?option=c...id=29&Itemid=34 za nowy i za drogi niestety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 za nowy i za drogi niestety :wink: No widzisz a moja bez rysek poszla z 2001 za 5500 :) a Ty sie rok zastanawiales :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No widzisz a moja bez rysek poszla z 2001 za 5500 :icon_biggrin: a Ty sie rok zastanawiales :icon_exclaim: a jaki ma to związek ze mną ? Nic nie wnosisz do wątku, jeśli masz jakieś uwagi to prosze na priv. Kierowałem się swoimi powodami dla których od Ciebie moto nie kupiłem i basta. Jak mówią, człowiek też jest ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 jak to mówią , za gapowe się płaci :flesje: a serwisowi na połczyńskiej można podziękować. - więcej info w ddzielnym dziale serwisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi