Piotrek218 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Tak owej nie ma no chyba ze wyjedziesz na jakas wioche i pomieszkasz z rok to bedziesz wiedział wszystko (tak przynajmniej mysle ) Piotrek a ty znowu o tej wsi :banghead: ja mieszkalem 14 lat na wsi i nigdy niebde tuningowal jawki tak jak na tamtych zdjeciach co sam je pokazalem przekonalem sie jednak do orginalu :banghead: Bez obrazy z ta wiocha. Mie wazne czy mieszkasz na wsi ,czy w miescie i tak wszytskie pomysły takiego tuninugu (naklejki itd) wywodza sie ze wsi. Nie to żebym sie czepiał ,ale wies mi nie przeszkadza przeszkadza mi "Wiejski Tuning" Wiec bez obrazy. Aha i tak jak napisał Icea "nie o to tu chodzi...." (nie chodzi tu o wies itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Już ja tam wiem dlaczego Piotrek ciągle o tej wsi prawi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 Napiesze to tak HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 I tak na wsi jeździ 2x więcej motorów niż w mieście i jest bardzo dużo niezłych egzemplarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 I tak na wsi jeździ 2x więcej motorów niż w mieście i jest bardzo dużo niezłych egzemplarzy. Pokaz mi na ktorej wsi masz te dobre egz. WSK czy skatowany komar :banghead: ... heheNajwiecej legalnych moto jest w miastach a wlasciwie na obrzezach miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 ludzie co wy prawicie ? ze wies jest najgorsza czy jak ??? przejedzcie sie na jakakolwiek wies i zobaczcie ilu ludzi jezdzi i na czym - to sie zdziwicie. przez takie dyskusje i stwierdzenia to forum coraz bardziej traci swoj urok, kiedys nie bylo wyswiewania sie z jakis komarkow czy simsonkow, wszyscy sie stali wielkie pany na japoniach :banghead: co sie dzieje ??? ludzie przypomnijcie sobie czasy jak taki sprzet byl Waszym marzeniem i nie pierdolcie od rzeczy. rozmawialem z kilkoma forumowiczami i te wlasnie wysmiewania itp niektorych po prostu odrzucaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 ludzie co wy prawicie ? ze wies jest najgorsza czy jak ??? kto tak poweidzial ?!Wypowardzam zeusa tylko z bledu iz na wsiach podobno jest wiecej zarejestrowanych moto... przejedzcie sie na jakakolwiek wies i zobaczcie ilu ludzi jezdzi i na czym - to sie zdziwicie akurat po wsiach smigam bardzo duzo - swietne tereny :banghead: kiedys nie bylo wyswiewania sie z jakis komarkow czy simsonkow kto sie wysmiewa ze staruszkow?! wszyscy sie stali wielkie pany na japoniach Jezeli o mnie chodzi ... podczas dyskusji odnioslem wrazenie, ze simaki = japonce ... a moim zdaniem simkom troche bardzo daleko do japonie (to moje zdanie). ludzie przypomnijcie sobie czasy jak taki sprzet byl Waszym marzeniem i nie pierdolcie od rzeczy. akurat to pamietam dobrze ... "co ja bym dal za WSKe 125 :P" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 :banghead: to ja proponuje moze skonczyc ten temat i na przyszlosc sie tak nie klocic bo to do niczego nie prowadzi a tylko psuje atmosfere. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 to ja proponuje moze skonczyc ten temat i na przyszlosc sie tak nie klocic bo to do niczego nie prowadzi a tylko psuje atmosfere. pozdrawiam. jestem za ... ale stworzcie temat : "Tuningowane motoraki :D"bo obgadywanie zmutowanych moto nawet przypadlo mi do gustu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 A kto mowi że my sie kłucimy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 A lepiej to dajcie temat "KLOTNIE" i sie bedziecie klocic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dobry pomysł A moze jeszcze grupy stworzymy ktore mogly by do siebie jezdzic napier**** po ryjach :?: To ja prosze o zalozenie tematu i grup :banghead: :twisted: :lol: ZART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 szczerze .... najwieksza glupota jaka widzialem ... wspaniale 4um i dzial KLOTNIE ehhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 No co to tylko maly pomysł :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Boze ale ty sie na zartacfh nie znasz.Dalem se dla jaj przyklad a ty odrazu waty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi