m16 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 jak masz robić tuning to zacznij od silniczka po hu** mam robic silnik jak dobrze mi chodziMoze Neos ma tak samo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 jak masz robić tuning to zacznij od silniczka po hu** mam robic silnik jak dobrze mi chodziMoze Neos ma tak samo ;-) Wiesz co ,od kad mam moto nie robiłem zadnego tuningu wizualnego. Wiec napewno nie ma tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja go nie kupowałem do moto tylko to był brylok ktorego nie uzywałem (no raz ) A po hu** mam robic silnik jak dobrze mi chodzi Nie pisałem to tobie tylko o tym wieśniaku co sobie dokupuje jakieś tandetne chromowane śrubki, dodatkowe klaksony, itp. Zastanów się stary co piszesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 No a ja juz myslałem że to do mnie :oops: Ok luzz To sorki i jeszcze raz sorki :D Nie zrozumiałem twojej wypowiedzi :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 jezeli chodzi o silnik to to co moglem to juz ztuningowalem teraz czas na wizualny ale najpierw chce jom pomalwac jak myslicie na dwa kolory tak jak byla czyli wisniowo-bialy czy na jeden kolor :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Pomaluj na dwa kolory. Podnuszki i te blachy osłaniajace nogi na jeden a reszte na drugi. Najlepiej tak jak ja mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 No a ja juz myslałem że to do mnie :oops: Ok luzz To sorki i jeszcze raz sorki :D Nie zrozumiałem twojej wypowiedzi :oops:Jak się kupuje świecące breloczki to potem tak jest... :D :D :D :D Ale breloczek był całkiem fajny :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Heheh fajny był ale sie zmył :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 tez tak mysle zeby jom na 2 kolorki pomalowac tak jak byla noi narazie jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 No to zobacz sobie moja. I pomaluj tak jak ja mam orginalnie jesli tylko chcesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 co myslicie o taki tuningu http://jawa.mysteria.cz/show_image.php?cat.../jr/fichtl1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 co myslicie o taki tuningu http://jawa.mysteria.cz/show_image.php?cat=tunning/jr/fichtl1.jpgNO COMENT :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 co myslicie o taki tuningu http://jawa.mysteria.cz/show_image.php?cat=tunning/jr/fichtl1.jpg Takim gownem to strach do lasu wyjechac bo a nóż ktos znajomy by mnie zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ale brzydkie (jak mozna z ładnego sprzeta zrobić takiego złoma :D :D ) To jest najgorszy tuning jaki w zyciu widziałem :!: Jak masz tak zrobić swoja jawencje to WIOCHA jak nie wiem co :!: I jak zobaczyłem ta jawke to :D :evil2: <zygi> poprostu bleeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Fujj nigdy bym tak mojej nie oszpecił przecież to nie jest warte 2zł mam proźbe nie pokazujcie już takich obrazków bo to woła o pomste do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi