mirekpsary Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Bierz Fazera-na 99 %"polskich drog" nie ma gdzie wykorzystac potencjalu zawieszen stricte sportowych motocykli, tym bardziej bez odpowiedniego doswiadczenia... Tym bardziej jak mowisz o dalszych wyprawach to Fazi bedzie odpowiedni. sprawdzona FazerkaKuzyn ma taką Fazerkę do sprzedania,sprzęt jest warty tej ceny-ja niestety nie mam zbędnej kasy na Niego,a Jemu niezbyt potrzebna,nie ma benzyny we krwi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawit000 Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Hmm rozglądałem się na początku za fazerem. Ale nie nada się do śmigania z grupą z którą bd ganiał. Jak to by określili "znowu masz muła". Wiem że na dłuższą trasę sporty sie nie nadają ale chodzi o to żeby był ee troche źle tam napisałem DOŚĆ wygodny. Tak to miało być. Jestem wprawiony w podróżowaniu na twardych motocyklowych siedzeniach.(czyt. strasznie twarda dupa) Edytowane 28 Lutego 2008 przez Dawit000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Hmm rozglądałem się na początku za fazerem. Ale nie nada się do śmigania z grupą z którą bd ganiał. Jak to by określili "znowu masz muła". To kup tysiaca i nikt Ci nie powie ze "masz mula" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wiec wyglada na to, ze CBR 600 F4i bedzie spalniala Twoje wymagania. A czemu ograniczasz pojemnosc do 750ccm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja bym wybrał vfr800 lub cbrF4 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A czemu ograniczasz pojemnosc do 750ccm? proste, bo to jego pierwsze moto po simsonie, ale oczywiście musi to być sport(bo co podobni koledzy powiedza), powyżej 500(no bo siara czymś mniejszym jeździć)...szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 eeee :biggrin: Jesli tak, to tematow pt. ''Co na pierwsze 2oo'' juz jest troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawit000 Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 nie jest to pierwsze moto po simsonie. Btw. niechce ktos simsona? mam jeszcze 2 do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Hehehehehehe, albo to forum się zmienia albo niektórzy mają coraz subtelniejszy żart, brawo! Co do tematu: Ta grupa przyjaciół to na czym lata?Hayabusa jest wygodna ale podobno nie idzie na gumę tak jak typowe sporty. Musisz wybrać albo kumple, albo dupa.... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriszx-6r Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Kawasaki odpadają Ja tylko z pytaniem,bo zastanawia mnie czemu "Kawasaki odpadaja",masz jakies konkretne wytlumaczenie?Pytam powaznie i nie dlatego ze takowe posiadam,wiec prosze o powazna odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss636 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Pewnie dlatego ze Rossi nie smiga na kawasaki. szkoda pisac. pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2008 przez boss636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzol Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Hmm rozglądałem się na początku za fazerem. Ale nie nada się do śmigania z grupą z którą bd ganiał. Jak to by określili "znowu masz muła". Wiem że na dłuższą trasę sporty sie nie nadają ale chodzi o to żeby był ee troche źle tam napisałem DOŚĆ wygodny. Tak to miało być. Jestem wprawiony w podróżowaniu na twardych motocyklowych siedzeniach.(czyt. strasznie twarda dupa)No niewiem czy to taki muł :clap: Na mojej byłej (FZ6 Fazer 2004) osiągnęłem 255 km/h to raczej dobry wynik jak na sport turystyka (trochę była dopieszczona filter sport K&N i sportowy układ wydechowy) wygodna pozycja za kierą,i jazda z prędkościami powyżej 200 km/h dużo bardziej komfortowa niż np w mojej obecnej kunie tj. GSX-R 750 K6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi