poll Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam rama nie jest w najlepszym stanie.Taka znalazłem na złomie i nie mogłem jej zostawić na przetop dlatego nie wiem co się z nią działo.Ale jak się mówi lepszy rydz niż nic. Myślę że najlepiej będzie odkręcić główkę io spróbować dorobić ew znaleźć jakiś opodobnych wymiarach profil i sprobować go wspawać wzmacniając od wewnątrz. Poza tym uszkodzeniem rama jest idealna zero wgnieceń czy pęknięć o jakimś skrzywieniu nie wspominając dlatego sądzę ze warta jest zachodu tym bardziej że już coraz trudniej o tą część. A tym bardziej w dobrym stenie bez takiego uszkodzenia no i trzeba dość słono zapłacić za możliwą jeszcze ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 kto ładował ramę w czwórce mimo ładowania przez kogoś??????Ladowanie ramy???Slyszalem o ladowaniu akumulatorow ale ramy??(ewentualnie o ladowaniu wegla na woz konny ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Bardzo ciekawa teoria proponuje opatentować :icon_rolleyes: Dal nie wtajemniczonych : ładowanie=naprawa (w innym tego słowa znaczeniu) Pozdrawiam Edytowane 29 Lutego 2008 przez poll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Bardzo ciekawa teoria proponuje opatentować :P Dal nie wtajemniczonych : ładowanie=naprawa (w innym tego słowa znaczeniu) Pozdrawiamznaczy się...szanowne Koleżanki i Koledzy ŁADUJEMY nasze maszyny,jakkolwiek to brzmi... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi