rebel Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ja pierdyle....... Aśka dała sygnał do ogniska i tylu samców naraz jednych głosem spragnionych wrażeń się odezwało ????? :buttrock: :clap: ;)w dwa dni dwie stronki postów....spameria ;)ja nie bede bo:-dzień kobiet a mam w domu dwie (suni nie licze)-żonka ma imieniny (wyjście z domu mocno nie wskazane)-te kabaty są bardzo daleko i poza miastem :D-ograniczam spożycie bo grozi mi wszycie ew. zaszycie :icon_mrgreen: jak cos sobie przypomne to jeszcze dopisze....... ........później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 wiem o co chodzi z tą komunikacją u Rebela ostatnio w radiu usłyszałem że ludzie z Targówka wyprowadzają sie napotęge bo brak jest środków transportu z cywilizacją - na serio he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ja nie bede bo: cóż za niespodzianka.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 cóż za niespodzianka....:clap: Jak zwykle króto, celnie i w samo sedno :icon_mrgreen: ciekawe czemu tym razem nie będzie klaudiusza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ciekawe czemu tym razem nie będzie klaudiusza :cool:nie trać nadziei! póki co przeciez mówi, że będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 tylko się przekomarza :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Marcin, osobiście wysmaruje cie sadzą z ogniska :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A jak by tak zamiast ogniska zmienić temat na LOTOS EXTRIM he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A jak by tak zamiast ogniska zmienić temat na LOTOS EXTRIM he he hejak się postaramy ;) to i lotos extrim na ognisku zrobimy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 jak się postaramy flesje.gif to i lotos extrim na ognisku zrobimy a nie lepiej jakąś zwykłą podpałką ognisko rozpalić, no jak harcerz, jedną zapałką....kurna po LOTOSie kiełbaski śmierdzieć będą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja pewnie przyjadę samochodem na podtlenek LPG więc można by gazem odpalić, gaz się szybko ulatnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 podtlenek rozwesela a LPG śmierdzi więc będzie śmierdzący ubaw :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No i d*pa nie będzie mnie na ognisku jade do Wrocławia na przysięgę wojskowa kumpla, ale pic będę też wasze zdrowie profilaktycznie zaczne od czwartku he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No i d*pa nie będzie mnie na ognisku jade do Wrocławia na przysięgę wojskowa kumpla, ale pic będę też wasze zdrowie profilaktycznie zaczne od czwartku he hejuż ustaliliśmy, że zostanie Ci to wybaczone pod warunkiem, że nadrobisz straty za 2 tygodnie :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O dzięki wielka Joanno he he Nadrobie spoko Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi