AZAEL Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Starość nie radość prędzej Aśka by pokazała huliganom gdzie raki zimują, niż my z przewianymi kośćmi :biggrin: :biggrin: Tak właśnie mi się wydawało, że jeśli już ktoś by się "stawiał", to właśnie Aśka "my love" :) ;) Jakoś tak się składa, że kobitki dzisiaj mają często większe jaja, niż tzw. mężczyźni. :bigrazz: Ale spóźniją się cholery, po staremu... "wejście" muszą mieć, czy jak? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ale spóźniją się cholery, po staremu... "wejście" muszą mieć, czy jak? :crossy:to tylko 1,5 godziny, a teraz będą mi do końca życia wypominać!!!! :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 to tylko 1,5 godziny, a teraz będą mi do końca życia wypominać!!!! ;) :buttrock:nie tylko... na nagrobku tez wyryja :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ;) Będziemy pamiętać :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 to tylko 1,5 godziny, a teraz będą mi do końca życia wypominać!!!! :evil: ;) Spoko, spoko ........... :crossy: Piszesz i masz :icon_razz: Nawet w czerwcu Ci przypomne :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No już! Spokój! I nie krzyczeć mnie tu na dziecko! :crossy: (choć Asiu ... dziadzia Azael przytuli...) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 chyba powinnam zacząć się bać.... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ło matko jakie lizusy, bleeeeeee............................ :smile: :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ło matko jakie lizusy, bleeeeeee............................ :D :buttrock: To zależy co rozumiesz po przez "lizus" :icon_razz: :P chyba powinnam zacząć się bać.... ;) eeee tam...http://pl.youtube.com/watch?v=pNomzi2Mfow&feature=related :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 To zależy co rozumiesz po przez "lizus" :icon_razz: :Peeee tam...http://pl.youtube.com/watch?v=pNomzi2Mfow&feature=related :icon_mrgreen: :icon_twisted:Człowiek przesadnie lub sztucznie grzeczny i nadskakujący komuś. :buttrock: :D buhahahahahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Buhahahahaha :icon_mrgreen: :cool: Spoko, encyklopedyczna wręcz definicja... zabiła mnie prawie na śmierć :) Aśku... w kwestii bania - maxi szacun. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi