buba6 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 moja osa zajmie miejsce w moim malutkim muzeum, bo na codzien mam czym jezdzic, wiec raczej nie bede poprawial fabryki Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil91 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zrobimy mini parade przez miasto naszymi weteranami. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Panowie pamiętajcie tylko nie szpachlujcie wgnieceń na reszcie blach :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 jak zobaczysz jak kiepsko w pierwszych latach produkcji byla robiona oslona nog, to sie dopiero zbulwersujesz :lapad: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil91 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Jak nie pasowala do ramy to mlotem ja prali.... Swoja droga to musieli duzo wypic zeby ja zlozyc... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mam kilka błotników przednich ale ranty na pewno nie wyglądają tak jak ten.Myślę ,że to nie jest błąd fabryki tylko burzliwe przeżycia skuterka w przeszłości :D Wytłoczka osłony nóg ,rzeczywiście jest taka a nie inna ale za to wszystkie błędy tłocznie są ślicznie zacynowane.Odnośnie spawów to nie wiem czego sie czepiacie. Na naszych motocyklach spawy są bardzo ładnie kładzione.Przynajmniej na moich i na tych co składałem :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 podesle Wam jutro zdjecia spawow Os ze wczesnej produkcji, konkretnie mowiac z numerem ramy 43. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi