Piotr Dudek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Z Jawoskimi jest podobnie ale wystarczy wymienić olej na 15kę i powinno być dobrze. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 mozna kupić nowe do MZ tylko takie z wieksza mozliwoscia regulacji. Tłumienie u mnie sie spisuje ok. Waga Mz to 140kg ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Raz jeszcze dziekuje i zastanowie sie co wybrac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 kolego miarę i zmierzyć wszystko(jakie skoki co i jak i szukac dopasowywać),no i jak zawsze mowie Słuchajcie Starszych Ptaków wiedzą co mówiąPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja miałem CB400N tą samą rocznikowo. Powiem Ci tak, jeżeli moto planujesz jeszcze długo posiadać to zainwestuj, ja miałem w swoich kupione na EBAYu firmy KONI i powiem tyle, rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi