Kjujik Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 p.s. Proponuje Zegrze, ten sam efekt i bezpieczniej dla motóra :biggrin:Albo weź strzel fotę ot gdziekolwiek + images.google.pl i jakaś plaża z Karaibów.Photoshop czyni cuda :wink: :banghead: pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Przeciez wieczny student nie pisal, ze chce ryc a tylko tak sobie wjechac, wiec moze mu rdza i rogate ryby nie zjedza felg. A na Zegrze na piechote ciezko do wody sie dostac :banghead: Chyba ze minac pierwszy wjadz i z szosy sie katapultowac:PWidać, że nie znasz Zegrza ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jednym z planów na ten sezon jest zrobienie fotki Afryce stojącej kołami w morzu. Mam nadzieję, ze da sie na plażę wjechać już niedługo :clap: . Ty sie odstosunkuj od mojego pomyslu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Rambowi zardzewiała nierdzewka :D...Ja głęboko i tak nie wjadę, bo mam nieprzerobiony wlot powietrza...Sól, jeśli zeżre, to tylko i wyłącznie mój motocykl, więc się odpierdzielta dewoty :buttrock: .A zdjęcie ma być i kropka. Photoshopa nie umiem ;) Pozdro750 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jedź, jedź, można jeździć po plaży, a jak mokra to w ogóle super.Inne fajne miejsce, to zatoka od strony Rzucewa i zamku Jan III Sobieski,można wjechac na wąski pasek plaży nad samą wode i nikt nie pogoni. A w Bałtyku tyle soli, co nic...zapraszam. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Da sie :icon_razz: Zrobione w Krynicy morskiej :biggrin: http://img227.imageshack.us/img227/7568/dsc00032cq0.jpg Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Pomiędzy Helem a Krynicą jest "drobna" różnica :icon_exclaim: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 e tam... wszedzie sie da :buttrock: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Terenówką to nie wyczyn :banghead: http://www.motocykle.tczew.pl/wyjazdy/2008...Obraz%20049.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi