chasseur Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam, Przeglądam internet i także to forum i nadal nic nie odkryłem :( Mianowicie, poszukuję manual do Yamaha XJ 600 N Diversion po 2000 roku po polsku. Gdyby ktoś posiadał to będę bardzo zobowiązany, bo w necie albo RU albo EN albo link nie działa :/ Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Po Polsku, to tylko gdzieś znalazłem instrukcje użytkownika, serwisowej nie ma - tylko EN. Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasseur Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Podręcznik użytkownika, Yamaha xj 600 n/s 1992 r, j.polski do pobrania: http://chomikuj.pl/ija-francja/INSTRUKCJE+NAPRAW+POJAZD*c3*93W/motocykle/Yamaha+xj600n-s_Instrukcja_pl_1992,3652152235.pdf Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoGri Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam. Poszukuję instrukcji serwisowej do Suzuki GS750T 1982-1983r., udało mi się znaleźć Owner's manual, ale nie na tym mi zależy. Gdyby ktoś posiadał albo potrafił znaleźć był bym wdzięczny. Silnik z tego motocykla był także zastosowany z niewielkimi zmianami w Suzuki GSX 750ET 1980-1982r , GSX 750S Katana 1982r i GSX 750 SD Katana 1983r. Może którąś z książek do tych motocykli udało by się znaleźć gdy by nie było do tego co szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasseur Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Stronka z manualami, ponad 2000 pozycji, różne języki, schematy, opisy, instrukcje napraw .... http://www.manualedereparatie.info/en.html Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mika88 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 witam poszukuje serwisówki do hondy cm 400 t patrze wszedzie i nic niem moge znalez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwesteree Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam poszukuje serwisowke do kawasaki zx600c z roku1995 . sylwesteree@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasseur Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam poszukuje serwisowke do kawasaki zx600c z roku1995 Może to: http://www.manualedereparatie.info/en/download/Kawasaki-ZX-600-GPZ-GPX-750-Fours-Service-and-Repair-Manual.html Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiduch12 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Do kawasaki zl 600 A znalazłaby się "manual book" instrukcje uzytkownika mam a tego cholerstwa dostac nie moge ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JelonTKD Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 witam potrzebuję serwisówkę do crossa PILNIE! do KTM SX/MX 250 1989r. szukam i szukam i nigdzie nie widze, może coś przeoczyłem, jeżeli jest ktoś z Was który wie gdzie to znależć to bym poprosił z góry bardzo dziękuję :) potrzebuje to znaleźć do środy ponieważ wracam na 2 dni do polski i chciałbym w tych dniach skręcić moją maszynkę bo wszystkie częśći juz przyszły z ameryki czekałem na nie 2 miesiące, bardzo mi na tym zależy :) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasseur Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 witam potrzebuję serwisówkę do crossa PILNIE! do KTM SX/MX 250 1989r. szukam i szukam i nigdzie nie widze, może coś przeoczyłem, jeżeli jest ktoś z Was który wie gdzie to znależć to bym poprosił z góry bardzo dziękuję :) potrzebuje to znaleźć do środy ponieważ wracam na 2 dni do polski i chciałbym w tych dniach skręcić moją maszynkę bo wszystkie częśći juz przyszły z ameryki czekałem na nie 2 miesiące, bardzo mi na tym zależy :) [email protected]Może tu coś znajdziesz, dwa manuale do pobrania, ale od 99 dopiero http://www.manualedereparatie.info/en/cauta.html Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosinus Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Co do "zielonych" oddział Australia daje instrukcjehttp://www.kawasaki.com.au/owner-info/download-owners-manuals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba89 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Może posiada ktoś serwisówkę do Hondy Hornet 600 z 2004 roku w języku polskim? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez kuba89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTomi Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Cześć , od dłuższego czasu poszukuje service manualna do Yamaha WR250F '09. Posiada ktoś coś takiego lub wie gdzie to można nabyć? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 http://www.batmotos.com/html/manuales-de-taller-de-motos-yamaha.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi