szuma91 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam, gdzie mogę dostać simeringi do Yamahy YZF 600R Thundercat. Dokładnie chodzi mi o dwa simeringi, ten co uszczelnia wałek od przedniej zębatki oraz ten od popychacza sprzęgła. Nie mówicie mi proszę o salonie Yamahy, powiedzieli mi tam za jedna sztukę 140zł :icon_eek: Mile widziane linki lub telefony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 tel. 061 44 73 284 "zatexpol" nr piszę z pamięci, więc jeśli to nie ten to jutro napiszę Ci poprawnyPozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) na walek zdawczy zdaje mi sie ze dostaniesz w PIK-u. Podskocz z simeringami i sie dowiedz czy dostaniesz. No chyba ze chcesz lepszej jakosci to wtedy tam sie nie wybieraj ale ja tam nie nazekam Edytowane 21 Lutego 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuma91 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Z simeringami obskoczyłem całe miasto motoryzacyjne rolnicze, nic. Obdzwoniłem też nie firmowe serwisy motocyklowe zero. Tylko Yamaha ze swoją piękna cena. Co to ten PIK?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi