pawello93 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 <center>Witam </center><br>Mam problem z aprilią classic 125 non stop mam zalaną swiece to znaczy mokrą od paliwa. Jak aprilia stoi 2 tyg w garazu to ma problem z odpaleniem niewiem czemu a jak odkreciłem swiece to byla mokra od paliwa. :buttrock: Wyczysciłem swiece i przykreciłem spowrotem, odpalam i nic :bigrazz: :bigrazz: Odkrecam swiece i zalana :) mam juz nerwa !! i tak cały czas sie zalewa. NIewiem o co w tym chodzi !! :evil: Z gory dzieki za pomoc :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Iskre masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jeśli masz iskrę to następny krok - gaźnik.Pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 spróbuj wykręcić śrubkę ze sprężynką o 0,5 obrotu albo obniżyć iglice, czyli dać blokadkę na ząbek wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ISKRA JEST :D Dzieki za odpowiedzi poprubuje z gaznikiem :clap: thex.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi