mendrek Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wlasnie temu sie pytam. Niedlugo bede zamawial chyba ta zebatke o 1 zab mniejsza i bedzie wpozadku i powinno wystarczyc do lepszego przyspieszania i stawania na gume.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 pierw opanuj tego ktm i pozniej mysl nad stawianiem na gumie i zmianami przelozen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja jak kupiłem swoją R6 to miała o 2 ząbki z przodu mniej niż fabrycznie - kurcze mysląłem, ze to R1 a nie R6 :icon_exclaim:Po założeniu fabrycznej zębatki stała się zwykłą słabą 600-tką :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Hej mendrek,proszę, popatrz w ten LINK.Powinno to dać jakiś pogląd co będzie się działo z twoim moto w zależności od zmiany zębatek.Pozdrawiam.PS60KM, cross, pierwszy moto... to sporo jak na początek (wg mnie, sam zaczynałem od ok 50. Teraz mam 125 i myślę tzn. wiem że nauki nigdy za wiele... odwrotnie proporcjonalnie do mocy..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi