Skocz do zawartości

'04 Suzuki Volusia 800

Gość hogs4sale
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz częściej mam wrażenie że na forum rejestruja się handlarze żeby tylko sprzedać moto....też tak macie?? :icon_rolleyes:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Gość hogs4sale

Coraz częściej mam wrażenie że na forum rejestruja się handlarze żeby tylko sprzedać moto....też tak macie?? :icon_rolleyes:

Dziwne - pozytywnie zakręcony wariat, który nie cieszy się, że Ludzie mają możliwość znalezienia ciekawych, zadbanych, BEZWYPADKOWYCH motocykli. Chyba jednak poprostu wariat :icon_mrgreen:

Dziwne - pozytywnie zakręcony wariat, który nie cieszy się, że Ludzie mają możliwość znalezienia ciekawych, zadbanych, BEZWYPADKOWYCH motocykli. Chyba jednak poprostu wariat :icon_razz:

Ja nie wiem czy bezwypadkowe..poprostu widze ze zerowy przebieg na forum masz,nie przywitales sie a juz z grubej rury odnosnie sprzedazy tak wiec luzik :icon_mrgreen: Tylko poprostu glosno mysle :icon_rolleyes:

P.S

Widze ze motocykle sprowadzacie..jaki by był koszt "jajka" z okresu 98-01?? :-)

Edytowane przez Pozytywnie Zakrecony Wariat

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Gość hogs4sale

Ja nie wiem czy bezwypadkowe..poprostu widze ze zerowy przebieg na forum masz,nie przywitales sie a juz z grubej rury odnosnie sprzedazy tak wiec luzik :icon_mrgreen: Tylko poprostu glosno mysle :icon_rolleyes:

Najważniejsze, że myślisz. To dobrze, bo juz myślałem, że należysz do tej ogromnej większości, która nie zastanawia się nad tym co mówi. Teraz jeszcze zacznij myśleć POZYTYWNIE, Ty Pozytywny jeden :icon_razz:

Sprowadzasz motocykle jak widze:

Ile by kosztowało u was "jajko" z rocznika 98-01?? :smile:

Gość hogs4sale

Sprowadzasz motocykle jak widze:

Ile by kosztowało u was "jajko" z rocznika 98-01?? :lalag:

Poważne pytanie - poważna odpowiedz. Myślisz o Suzuki GSXS 600 lub 750? Sprowadzam motocykle tylko ze Stanów i jak do tej pory - nie spotkałem się z ofertą sprzedaży motocykla o takim oznaczeniu. prawdą jest też to, że dolny rocznik motocykli, których szukam to 2001... Poprostu starszych - szczególnie tych szybkich - nie opłaca się sprowadzać. Obserwując ceny w Polsce, czasem zastanawiam się, jak to jest możliwe, że motocykl kosztuje tak mało. Moim zdaniem albo miał poważną kraksę, albo w ogóle został zbudowany z dwóch innych... :smile:

Gość hogs4sale

Bez urazy, ale jak na handlarza to kiepsko z wiedzą.

gsxf 600-750. Pod takim oznaczeniem na pewno się spotkasz z tym modelem.

Nie uważam się za Alfę i Omegę. Z oznaczeniem GSXS jednak nie spotkałem się. GSXF też jest rzadkością. Prędzej "Katana". Mogę się jednak w kwestii jakiegoś oznaczenia mylić. A tak w ogóle to słowo "handlarz" ma dla mnie pejoratywne zabarwienie. Handlarz to ktoś kto tanim kosztem, często czyjąś krzywdą chce zarobić jak najwięcej. Ja poprostu sprzedaję dobre motocykle. Oczywiście nie jestem altruistą, jednak zależy mi by moi klienci byli zadowoleni, bym zawsze mógł Im uczciwie spojrzeć w oczy wiedząc, że sprzedałem dobry motocykl.

Masz racje Gsx 600F popularnie zwany "jajkiem" bodajze na amerykański rynek byl produkowany z oznaczeniem Katana.Tak wiec pi razy oko ile moze kosztowac takowy sprzet sprowadzany przez was :) ?

Przepraszam i zwracam honor

Gość hogs4sale

Masz racje Gsx 600F popularnie zwany "jajkiem" bodajze na amerykański rynek byl produkowany z oznaczeniem Katana.Tak wiec pi razy oko ile moze kosztowac takowy sprzet sprowadzany przez was :icon_razz: ?

Przepraszam i zwracam honor

Nie obrażam się, ale cieszę się że umiesz przeprosić. Nie każdego na to stać :wink: Przy okazji dziękuję Szpadiemu, że się za mną wstawil. Teraz ja przepraszam, że nie udało mi sie wcześniej odpisac na pytanie o "jajko". Trochę byłem zabiegany. Dziś za to konkrenie na to pytanie odpowiem , na konkretnym przykładzie. Jest do sprowadzenia Suzuki Katana 600ccm z 1998 roku. Kolor - piękna, żywa czerwień, szary spód. Przebieg 40 tys. km. Opony zmienione w kwietniu 2007, wymiana amortyzatorów w kwietniu 2007, nowe manetki w marcu 2006, wymiana łańcucha w czerwcu 2005. Łącznie właściciel ocenia, że z wymianą innych drobnych części, włożył w ciągu ostatnich 2 i pół lat ponad 1000 USD. Motocykl ma leciutkie wgniecenie po prawej stronie (od upuszczenia). Po za tym jego stan wizualny i techniczny jest bardzo dobry. Tylko lać paliwo i cieszyć się wolnością. Co do ceny, to uczciwie mówię, że aby opłacało się go sprowadzić, to musiałby kosztować ok 13000 zł. :( To chyba sporo...

Faktycznie jak za jajko z 98 roku to jednak cena zaporowa...ale wiadomo cła itd robią swoje :smile:

Hmm no nic dziekuje za odpowiedz,bede musial poszukac czegos na wlasna reke ale to dopiero w sezonie,gdyz teraz czekam na egzamin praktyczny.heh :smile: Pozdrawiam :)