Pawelmlody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam zastanawia mnie od czego jest ta śrubka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a29dcf70a79fa56.html Mam jeszcze jedno pytanie czy do kawasaki klx 250 E będzie pasował filtr powietrza od od wersji R?? Pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 do regulacji zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dlaczego ma nie pasować filtr one sie tylko różnią osprzętem typu światłą i pare innych drobiazgów. Jutro ci prześle te wymiary :smile: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 do regulacji zawieszenia. Acha dzięki. Tylko którą mam regulować tą małą czy większą:bigrazz:??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wieksza to jest leb zakretki korka teleskopu.Regulujesz mala wewnetrzna sruba, ale czasami jest tak ze trzeba odkrecic caly korek zeby ja w ogole ruszyc.Jezeli zachodzi taka sytuacja to trzeba postawic moto na podstawce centralnej tak zeby przednie kolo bylo w gorze, a przednie teleskopy wyciagniete na max - zabezpieczy cie to przed wyleceniem korka napietego sprezyna wewnetrzna teleskopu podczas odkrecania. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzięki Adam juto coś pokąbinuje, bo amor mi już troche siada:) Pozdro i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam. Odkręciłem tę małą śrubkę i z niej uleciało odrobinke powietrza, czyżby był to odpowietrznik?? W dalszym ciągu nie wiem jak amora wyregulować (czy sie go wogule da wyregulować). Prosił bym kogoś aby mi trosze 'pomógł' pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi