kraft90 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam Mam takie pytanie bo nigdzie nie mogę dostać częsci do mojego skutera i pomyślalem ze moze ktos z was posiada takie cos i chętnie by sprzedał jest to moduł zapłonowy na prad stały od motocykla jednocylindrowego czterosuwowego z alternatorem, lub od jakiego motocykla takie cos moze byc?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dzisiaj nie mam tyle mocy co zazwyczaj i nie mogę wyczytać z Twojego umysły jakie to jest skuter! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraft90 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Według eloktronika samochodowego to nie jest ważne ma być tylko od motocykla czterosuwowego jednocylindrowego z altrernatorem na prąd stały. A skuter to Piaggio Skipper St125 czerosuw 2003r a problem polega na tym, że nie mam kluczyka a posiada on moduł zapłonowy z wbudowanym imobiliserem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Acha jak cichaczem zabierałeś skuter z pod jego domu nieszczęściem losu nie było w nim kluczyków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Według eloktronika samochodowego to nie jest ważne ma być tylko od motocykla czterosuwowego jednocylindrowego z altrernatorem na prąd stały. A skuter to Piaggio Skipper St125 czerosuw 2003r a problem polega na tym, że nie mam kluczyka a posiada on moduł zapłonowy z wbudowanym imobiliserem.To Ci źle podpowiedział bo musi być od takiego samego moto i pojemności. Nic Ci nie pozostaje jak dokupić od takiego samego skutra. :) ps. Nie słuchaj drugi raz takiego "eletronika" co chyba nie zna sie nawet do końca na kolorach kabli. Moduł zarządza pracą silnika więc pomyśl sam (konkretnego silnika a nie wszystkich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi