santi Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Sorry ,zera mi się pomyliły myślałem 0,4-0,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może mi ktoś napisać pod jakim hasłem szukać informacji odnośnie wymiany tłoku w serwisówce (ang)?Co ile czasu/kilometrów lub przy jakich parametrach wymieniać. Nie mogę tego znaleźć, znalazłem jedynie jaki powinien być luz między cylindrem a tłokiem i co ile czasu sprawdzać cylinder i tłok.Mam serwisówkę do KTM 125-200 SX EXC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Sorry ,zera mi się pomyliły myślałem 0,4-0,5 mmWidzisz santi to zależy od motoru a dokładnie od luzu tłoka jakiego nie można przekraczać to i dalej idzie za tym luz pierścienia/pierścieni. :biggrin: Ale np. wyczyn luz tłoka 0.05-0.06mm i luz pierścienia 0,25mm. Pozdro :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi