MorfeuszT Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam, zastanawiam się nad kupnem powypadkowego motocykla, w zwiazku z tym chciałbym się dowiedzieć, jakie mogą być koszty jego naprawy. Poniżej link do przykladowej maszyny.--->>>>KLIKNIJ<<<---- Proszę o podanie ile waszym zdaniem bedzie kosztowac doprowadzenie jego do "normalnego" stanu :notworthy:Wiem, ze na odleglosc trudno powiedziec, ile moze kosztowac naprawa, ale chcialbym wiedziec chociaz orientacyjnie. Z gory dzieki; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam, zastanawiam się nad kupnem powypadkowego motocykla, w zwiazku z tym chciałbym się dowiedzieć, jakie mogą być koszty jego naprawy. Poniżej link do przykladowej maszyny.--->>>>KLIKNIJ<<<---- Proszę o podanie ile waszym zdaniem bedzie kosztowac doprowadzenie jego do "normalnego" stanu :)Wiem, ze na odleglosc trudno powiedziec, ile moze kosztowac naprawa, ale chcialbym wiedziec chociaz orientacyjnie. Z gory dzieki; PozdrawiamWiesz-jak nowke z salonu 2007 rok mozna kupic za 7200 $, to opcja ktora wskazales jest zupelnie nieoplacalna. Koszty wyjda bardzo podobne-ja bym nawet przez chwile nie pomyslal o tym przystanku ktory pokazales ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Chyba zbyt nowy, zeby dalo sie tanie czesci dostac.No chyba, ze na streeta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Zależy co rozumiesz poprzez pojęcie ''stan normalny'' i czy chcesz sie w to bawić sam czy tez oddać moto do serwisu.Podejrzewam że za same malowanie zapłacisz min. 1000zł do tego dochodzi przednia czacha , lampa ,prawe wypełnienie za co pewnie też słono zapłacisz.Aha i wydaje mi sie ze tylny stelaż jakoś dziwnie krzywo stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorfeuszT Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Fakt, za 7200 mozna dostac nowke.... Sam juz nie wiem co zrobic; mam max. 5k $ i zastanawiam sie co kupic: CBR, GSX-R, ZX6R, R6, cos innego, z rocznika 2002+ bedzie chyba ciezko znalezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Podejrzewam że za same malowanie zapłacisz min. 1000zł a dodatkowo przy kawie najczęściej oryginalne naklejki mają większą wartość niż gdyby je wykonano ze złota :D :bigrazz: a jeśli dodasz do tego kilka małych pierdółek które na pewno wyjdą przy naprawie (zawsze wychodzą jakieś drobiazgi które w tym modelu będą baaardzo kosztowne ) to jakoś nie bardzo jest opłacalna taka zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 kolego jak postawisz dobra gozalke to dam ci namiar w stanach na kolesi co sprzedaja motongi bardziej niz za smieszne pieniadze.np ja kupilem r6 2004 rok z clean title bez wypadkowy zadnej ryski z wydechem microna poprostu ideal 5tys km kupilem w 2005roku za 4000$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 .Aha i wydaje mi sie ze tylny stelaż jakoś dziwnie krzywo stoi.Gosc ktory sprzedaje moto ma takie same odczucia jak Ty i nawet o tym napisal :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi