Plakatufka Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam! Ja jak zwykle potwierdze wyjazd do Złocieńca w ostatniej chwili. Czeka mnie wyjazd i na miejscu jak będę to sie wszystko wyklaruje. Ale na dzień dzisiejszy oczywiście jedziemyyyyyyyyy! Pozdrawiam.ps:Ciesze się Gitta, że jesteś już na prostej. To znaczy z nami,( no i Szachcior). Grupa FETORS zawsze w komplecie. Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Baczność! Tu Major! Spocznij! Siadać, czytać!Witam wszystkich! chyhba nie muszę się przedstawiać (red VFR)Vizka mnie zarejestrowała to trzeba by coś napisać.. ;) w ten weekend się weselujemy,a na Złocieniec chyba przyjedziemy znów w sobotę :) pozdro dla wszystkich!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 drodzy moi parafianie własnie sie dowiedziałem ze juz od jutra mozna przybywac do stepnicy,organizatorzy sa juz przygotowani na nasze przybycie wstap za darmo podobno domki za darmo ale to nie potwierdzone :D :D , bedzie muza,grochowka za darmo tylko piwo platne wiec ja z moja polowa dajemy tam juz około17 z walow i reszte chetnych osob tez przygarniemy :) pa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Baczność! Tu Major! Witajcie Panie Majorze, czekalismy, aż Pan Major przybędzie. UWAGAZbieram pieniążki na koszulki od sztuki 20 zlotych, będą już dla wszystkich na Zlocieniec.Podajcie propozycje jak możecie podrzucić mi kasę. Dla tych co mają daleko podaje nr konta:87 1020 4795 0000 9102 0066 0035Ania Andrzejczak Sz-n, ul. Krasińskiego 46A/3(z dopiskiem: dla kogo ta koszulka i ile sztuk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 To ja wplace na konto :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Podajcie propozycje jak możecie podrzucić mi kasę. Moze podaj np jakis konkretny dzien i godzine kiedy Cie mozna zlapac na walach, a zainteresowani sie zjawia. Nie wiem czy pasuje wam taki pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 do marka sosnowskiego czy? cos wiadomo juz z moim tematem odnosnie przyczepy czekam na info pod tel. lub na gg 9232419 mial byc kontakt przez was dlatego [pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zbieram pieniążki na koszulki Aniu, my podrzucimy Ci żywą gotówę, tylko daj znać czy przed weekendem czy po, bo my w sobote wyjeżdżamy na wesele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moze podaj np jakis konkretny dzien i godzine kiedy Cie mozna zlapac na walachBędę na Walach w niedziele o 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Będę na Walach w niedziele o 20 Ty to jesteś w porządku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ktos lecial by do zlocienca w sobote rano ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Będę na Walach w niedziele o 20No i o to chodzi :lapagora: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dla tych co mają daleko podaje nr konta:To ja skorzystamWyjazd do Złocieńca mam na 95% zapewniony, NARESZCIE :) ;) znaczy się Z WAMI. Co do samego wyjazdu, to chyba sobie wolny dzień zrobię i dopasuję godzinę do większości (albo mniejszości pyrzyckiej :D )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ktos lecial by do zlocienca w sobote rano ?? My prawdopodobnie z Generałami,bo mamy wolny piatek:)Witaj Major i Siewca!Czy ja doststane moja koszulkę-matke, bo juz mi tęskno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Będę na Walach w niedziele o 20Witam! To my podjedziemy z pieniążkamido marka sosnowskiego czy? cos wiadomo juz z moim tematem odnosnie przyczepyDzisiaj się zapytam co i jak z tymi najazdami. Pozdrawiam.To ja skorzystam Wyjazd do Złocieńca mam na 95% zapewniony, NARESZCIE znaczy się Z WAMI. Co do samego wyjazdu, to chyba sobie wolny dzień zrobię i dopasuję godzinę do większości (albo mniejszości pyrzyckiej Witam! Siuryt jakby co to my chyba, a nawet napewno w piątek. godzina jeszcze nie ustalona. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi