Carioka Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No i mam w końcu nadzieję że jak będą gotowe to się spotkamy wreszcie i jakiś ognicho się spłodziTo nie zly pomysl, ale nie wiem czy do wyjazdu do Zlocienca zdążymy się zorganizować? Ale na zlocik lecisz? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No i mam w końcu nadzieję że jak będą gotowe to się spotkamy wreszcie i jakiś ognicho się spłodziTo nie zly pomysl, ale nie wiem czy do wyjazdu do Zlocienca zdążymy się zorganizować? Ale na zlocik lecisz? 8) No z chęcią bym poleciał. jeśli będe miał wolne i nic nie stanie na przeszkodzie to raczej bankowo pojadę :):) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 witam! Kiedy złocieniec?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 witam! Kiedy złocieniec?PZDR!Z tego co wiem to 26-28.08.2005. A to plan zlotu który znalazłem: W DNIACH 26-28 SIEPNIA 2005 ODBĘDZIE SIĘ 2 MOTOCYKLOWY ZLOT W ZŁOCIEŃCU(GĘSIA ŁĄCZKA) NAD JEZIOREM SIECINO:-WJAZD DLA UCZESTNIKÓW 30.00 PLN OD OSOBY -KOSZULKA ZLOTOWA I ZNACZEK -POLE ZLOTU PRZY SAMYM JEZIORZE -KONKURENCJE SPRAWNOŚCIOWE Z WYPAS NAGRODAMI -PARADA PO POJEZIERZU DRAWSKIM -MOC MUZYKI, GOŚĆ SPECJALNY ZESPÓŁ "HARLEM" -KIEŁBASA I PIWO DLA KAŻDEGO PRZYJEŻDZAJĄCEGO W PIĄTEK -WIECZOREM NIESPODZIANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 KIEŁBASA I PIWO DLA KAŻDEGO PRZYJEŻDZAJĄCEGO W PIĄTEK Jak kielbaska i pifko to banda Halo Szczecin leci w piątek po poludniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 jeśli będe miał wolne i nic nie stanie na przeszkodzie to raczej bankowo pojadę Lepiej, aby nic nie stanęło Ci na przeszkodzie i przybywaj musimy się poznać. Jeszcze trochę i sezonik się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ustalmy godzinę wyjazdu na Zlocieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Jak kielbaska i pifko to banda Halo Szczecin leci w piątek po poludniu. Ty to pijak jesteś Carioka :-) :-) :-) Napiszcie tylko, jak z tą ciężarówką na Złocieniec. Jakoś perspektywa spania znów na gołej (ziemi niestety :-) ) jakoś mi sie nie uśmiecha. Stary Niedźwiedź potrzebuje do spania podusi, kołderki itd, itp. Ew. flaszki (góra trzech). :-D A co do godziny wyjazdu na Złocieniec, to nie pogadamy w sobotę w Stepnicy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ustalmy godzinę wyjazdu na Zlocieniec Może godzinę po niedzieli ustalmy?My z szachciorem mamy wolny piatek więc możemy już jechać koło 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 My z szachciorem mamy wolny piatek więc możemy już jechać koło 12. Małgoś my też mamy jeszcze wtedy wolne więc chyba zagłosujemy za tą 12. Jedynie borykamy się z problemem, czy jechać we dwoje, czy również z Dominiką. Bo jeżeli ona miałaby z nami pojechać to powstaje problem z moja żonką, bo ze względu na brak wózka nie mogę jej wziąć. A może jej nie brać na ten zlot :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Juz Wam zazdroszczę tego Zlocieńca....bawcie się dobrze i wypijcie za nas piwko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Juz Wam zazdroszczę No, ja tez Wam zazdroszczę, ja żeby tradycji stało się zadość po prostu pracuję :) Czekam na następna okazję... do taaaaakiej zabawy z ekipą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Małgoś my też mamy jeszcze wtedy wolne więc chyba zagłosujemy za tą 12. Jedynie borykamy się z problemem, czy jechać we dwoje, czy również z Dominiką. Bo jeżeli ona miałaby z nami pojechać to powstaje problem z moja żonką, bo ze względu na brak wózka nie mogę jej wziąć. A może jej nie brać na ten zlot VETO!!!Moja larwa musi jechać!!!Prawdopodobnie moja siostra jchac bedzie z Aldkiem to by mogli zabrać waszego "upiora".No i jeszcze Adam-Kopernik jedzie samochodem.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam wszystkich I sorki że tak dawno nie dawałem oznak życia ;) Jak widzę przygotowania na Złocieniec trwają jest to za 2 tygodnie,ale mam wiadomości z pierwszej ręki że organizowana jest impreza w Stepnicy coś gmina organizuje jakieś otwarcie plaży czy coś takiego przewidują dużo gratisów :D .Ja jak zwykle mam pecha gdyż teraz wypadają mi wczasy,w tym sezonie to strasznie dużo imprez z udziałem Was mnie omija :) oczywiście z mojego powodu.Ale obiecuję poprawę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 VETO!!!Moja larwa musi jechać!!!Prawdopodobnie moja siostra jchac bedzie z Aldkiem to by mogli zabrać waszego "upiora".No i jeszcze Adam-Kopernik jedzie samochodem. na pewno przemyslimy te mozliwosci i z nich skorzystamy na razie kontrolujemy temat i czekamy na jakies konkrety w sprawie złocienca bo na razie sie melasicie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi