Majkel Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 no i byłem dzisiaj na imprezie z policjantami ale było fajnie A spisywali ?? .. dawali mandaty ?? ... hehe nie spisywali i mandatów nie dawali ba nawet sami zachęcali do łamania przepuisów bo naprzykład wyjazd z terenu imprezy zorganizowali ulicą jednokierunkową pod prąd :) no tak przynajmniej ja wyjeżdżałem :( Szkoda, że nie mogłem zostać dłużej na spotkaniu ale wzywały mnie obowiązki ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Na temacie Gryfklub organizuje II zlot motocyklistów podalam caly program imprezy w Gryficach Zapowiada sie nie zla balanga i fajne imprezki, kto jedzie niech sie ujawni :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivi Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 No no właśnie przeczytałem program tego zlotu i powiem szczerze, że wygląda na naprawdę zajefajną imprezke. :( Najprawdopodobniej się skusze. Jak bym jechał to w sobote po pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Ja odpadam ze znanego powodu .... dobrej zabawy zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 zla balanga i fajne imprezki, to mydawaj z nami gwarantujemy niezla zabawe i smiech az do mokrych majtekkto nie wierzy niech sproboje z nami wytrzymac ,jest jedna mozliwosc ale w pampersie :) planowany odjazd na zlot GRYFIC to piatek z walow chrobrego godzina 17.jedzie moj lublinek wiec moge odciazyc para konikow od bambetli za jedyne /to uzgodnimy przed wyjazdem ok 10zl na obie strony/[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 zla balanga i fajne imprezki, to mydawaj z nami gwarantujemy niezla zabawe i smiech az do mokrych majtekkto nie wierzy niech sproboje z nami wytrzymac ,jest jedna mozliwosc ale w pampersie :) planowany odjazd na zlot GRYFIC to piatek z walow chrobrego godzina 17.jedzie moj lublinek wiec moge odciazyc para konikow od bambetli za jedyne /to uzgodnimy przed wyjazdem ok 10zl na obie strony/[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam wszystkich! :) Od dziś jestem z Wami i do Gryfic też jedziemy (Ja i Maciej GSXR - Pawulonik).Mamy nadzieję że zabawa będzie przednia do białego ... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam wszystkich! Od dziś jestem z Wami i do Gryfic też jedziemy (Ja i Maciej GSXR - Pawulonik). Mamy nadzieję że zabawa będzie przednia do białego ... O jak fajno Monia się zajawiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam wszystkich! Witaj Monia! Super, że wreszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam wszystkich! Ellouu Monia!! Witam, witam kóleżankę :( No teraz to już sami swoi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Ellouu Monia!! Witam, witam kóleżankę No teraz to już sami swoi Oj! Jeszcze nas trochu brakuje, ale już coraz nas wiecej.I to jest super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 [ teraz to już sami swoi Oj! Jeszcze nas trochu brakuje, ale już coraz nas wiecej. siemacie mysle sobie ze to dopiero poczatek ale juz za pare dni bedzie nas wiecej,napewno jak bedzie super impra w GRYFICACH to wszyscy sie zobaczymy,teraz narka trzeba polatac puki ladna pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 witam! wy szykujecie się na Gryfice a ja zaczynam układać plana na wyjazd w kierunku Lublina. W sobote rano kierunek Poznań :) Miłej zabawy!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 siemacieGeneral czy Ty w końcu coś zacytujesz? :-D hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi