Carioka Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 w dniu dzisiejszym zrobiłem sobie sesje zdjeciową po której wybrałem fotkę na forum Jaki piekny chlopak na pięknym motorku! Jestem pod wrażeniem sesji zdjeciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 ...więc gdzie ona jest?Avar masz nadal nie zmieniony lekkie problemy z wielkością zdjęcia były ale problem usunięty :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 WoooW...dzisiaj chyba byl jakis fotkowy dzien, ja sobie tez zmienilam foto na Avarku...czyz nie piekne :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 I tu cię mam!Nie czytasz uważnie forum.Marek napisał ci gdzie szukac http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021...21,2788783.htmlnatomiast ja ci na gg napisałam www.riders.pl :notworthy: no ba czytac potrafie i wlasnie z pierwszego linku wzielem date tej imprezy ale tam nie było szczegółów i dlatego się pytam a co do drógiego linku nie doszedł do mnie 8) i tak na tej stronie nic niema ale to juz inna sprawa ;/ i nie zmienia to faktu ze tylko ty sie litujesz nad młodziakiem i odpisujesz na posty eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 witam po weekendzie! Jak sobie wypoczęłiście? Uważam za niesprawiedliwość że pracuje sie przez 5 dni i czeka na weekend trwający raptem 2 dni... Nie macie podobnego wrażenia? :notworthy:Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ja napewno nie odczuwam dyskomfortu przy pracy ani zmęczenia i to mnie wlasnie dobija :notworthy: powinienes sie cieszyc ze mozesz pracowac :notworthy: ja moge sie chetnie z tobą zamienic co ty nato 7 dni w tygodniu nic nierobienie co psuje psychike człowieka po 3 miesiącach człowiek jest tak zepsuty ze trzema go naprostowac wysyłając go do szkoły :twisted:w dni wolne budzi sie u mnie taka mysl "kurde znowu weekend no nie jak ja przetrwam te 2 dni bez pracy aaaaa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 najwyrażniej mam juz objawy napięcia przedurlopowego :D przedemną jeszcze oczekiwanie do 29VII i zasłużony pierwszy w tym roku urlopik :notworthy: Po 14 dniach obijania sie i nawijania kolejnych kilometrów na koła Suni moje podejście do pracy powinno sie zmienić :notworthy:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 cos krutkie te urlopy wam dają :? no ale jak by dali kilka dni wiecej to mozna było by sie przywyczajic do obijania sie i juz nie wrucic do roboty :twisted: widac firma dba o pracowników i trzyma was bardzo krutko zebyscie nie przywykli do nic nierobienia i zucenia pracy :notworthy: pewnie wymyslają wam co dziennie chasła mobilizujące was :notworthy: "dobry pracownik to pracownik bez urlopu", "urlop to pierwszy krok do bezrobocia ", "kto pracuje temu wrzystko pasuje " itp. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Skoro Maja i Dziejas zmienili sobie Avarka to ja też zmienię - nowości już wkrótce :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 cos krutkie te urlopy wam dają :? no ale jak by dali kilka dni wiecej to mozna było by sie przywyczajic do obijania sie i juz nie wrucic do roboty :twisted: widac firma dba o pracowników i trzyma was bardzo krutko zebyscie nie przywykli do nic nierobienia i zucenia pracy :D pewnie wymyslają wam co dziennie chasła mobilizujące was :D "dobry pracownik to pracownik bez urlopu", "urlop to pierwszy krok do bezrobocia ", "kto pracuje temu wrzystko pasuje " itp. 8)bez przesady... urlopu to mi przysługuje 26 dni... tylko nie szawsze jest kidy go wybrać :D a co do tych dziwnych hasełek to nie obowiązuja one u nas w firmie :notworthy: i całe szczęście! Być może kolejne 14 dni wybiorę np w wrześniu a resztę pozostawię np na święta lub jakieś długie weekendy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 te chasełka są dobre mobilizują ekipe do pracy mozna jeszcze kilka wymyslec :-) no moze ktos ma jakis pomysł na mobilizujące chasła skierowane do pracownika :twisted: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 te chasełka są dobre mobilizują ekipe do pracy mozna jeszcze kilka wymyslec no moze ktos ma jakis pomysł na mobilizujące chasła skierowane do pracownika ? Widac tobie sie naprawde nudzi :] ... jak bedziesz musial pracowac to bedzie odwrotnie - bedziesz narzekal na brak wolnego czasu ... korzystaj poki mozesz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 te chasełka są dobre mobilizują ekipe do pracy mozna jeszcze kilka wymyslec :-) no moze ktos ma jakis pomysł na mobilizujące chasła skierowane do pracownika :twisted: ? Gadamy o jeżdżeniu czy hasełkach???...bo już czytać tego nie mogę... :notworthy: sorry, pusciły mi nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 a co mozna pisac o jezdzeniu co nikt nigdy nie jezdzil co mam napisac ze fajnie u mnie sie krecą w motorku dwa kuła i ze nikomu sie tak fajnie jeszcze nie kreciły jak mi :-D no chyba ze kazdy chce posłuchac jak wczoraj uczyłem siostre jezdzic i jak przywaliła w jakis samochód ale to pewnie tez nikogo nie bedzie interesowac :? dobra dobra juz milcze nie przeszkadzam juz wiecej bo przeciesz tu wazne tematy sie toczą .... no to nie bede przeszkadzał :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 dobra dobra juz milcze nie przeszkadzam juz wiecej bo przeciesz tu wazne tematy sie toczą .... no to nie bede przeszkadzał I tu sie z toba zgadzam, bo juz przesadzasz mlody z natlokiem wlasnych nikomu nie potrzebnych informacji. Grzesiu co to za zdjęcie? Kielbasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi