Maja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Forum wrocilo !! Brawo Vizka !! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 kolego z prawego brzegu, ja niestety sprzedałem sprzęt w tamtym tygodniu, ale mam kontakty do ludzi co lataja. jak bede wiedzial ze sie szykuje polatanka to dam znac pozzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 OOO, temat powrócił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wczoraj troche pojezdzilem, o ile w Szczecinie temp. oscylowala w okolicy 6-7°, to nad morzem bylo juz 0°, ale i tak bylo swietnie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ja też pośmigałem ostatnio. Gęba mi się cieszyła przez długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 jatez lotolem, nawet glebe w polu zaliczylem :D musze oponki w kacie wymienic i pomoge rolnika orac pola , Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czesc ludziki,Daaaaaaawno tu nie zagladalem. Lezka sie w oku kreci...Fajnie, ze juz latacie. U nas jeszcze ciut za duzo sniegu i lodu, ale odwazna policja uzywa 2oo do patroli w okolicach skoczni :) Twarde chlopaki. Ja dopiero planuje rozgrzac 4R w najblizszym czasie.Tak sie zastanawiamy (z Klameczka) nad ewentualnym uzupelnieniem szczecinskiego skladu na jakims zlocie... Pomysly?Pozdro. Zurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) Łoboshe, Żurki się odezwały ;) tutaj za wiele osób Wam nie odpowie, oni mają nowe forum ;) Ale zarzucę temacik zainteresowanym ;) Edytowane 7 Marca 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Dobre, dobre. Halo Szczecin na innym też forum. To tak jakby jeden motocykl stał w dwóch garażach. Żurki pozdrowionka i Ty częściowe halo Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jak to inne forum?? Jaja sobie robicie....?No ale co ja tam moge wiedziec. Wazne, ze wszyscy jestescie: cali, zdrowi i nadal zakochani w 2oo! A tak do rzeczy - nie wiem na ile nam sie uda zaliczyc jakis zlot (wiecie, potomstwa nie zabiore ;) ), ale warto chociaz wiedziec co i gdzie i kiedy mozna. Pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie zakreconych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Kolego Żurku,wiekszość starej ekipy siedzi na http://haloszczecin.com/phpBB3/portal.php .Ale tutaj jak widzisz też zaglądamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Czeeeeść ... ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Cześć Karmadec :) Gdzie Cię wywiało do hitlerowni ? :eek: :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Przecież ja tu już pół roku ;). Nie jest źle. Może dzięki temu będę mógł sobie pozwolić na nowszego konia, chociaż widzę, że niektórym i w PL się powodzi ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 i jak tam motoshow ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi