Góraleczka Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Cześć Robaczki :-))))))) To i ja od świeże swój profil, co by móc w starym dobrym towarzystwie się poobracać :buttrock: Siemka Wam wszystkim... P.S. Myślałam że Góraleczka już dawno umarła, a tu niespodzianka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Zapomniałam, że masz tutaj taki login :biggrin:. Jak tam Gabrysia, potrafi już powiedzieć motocykl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Powiedzieć to jeszcze nie potrafi ale ostatnio była na torze w Poznaniu i objechała Badziaka więc jakoś sobie radzi :biggrin: :biggrin: :biggrin: . A tak na poważnie to jest niesamowita, ale to nie temat na forum. Zapraszamy prawie wszystkich na niedzielny wieczorny poczęstunek i spacer po cmentarzu centralnym. Więcej wiadomości pod tel. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Fiu fiuuuu, moj login tez jeszcze istnieje :) Wiec powrot do korzeni udany :) Pozdrawiam starych wyjadaczy :icon_mrgreen: Ps. Ja tu znam wszystkie nicki :O nie to co na nowym ;) o fakkkk, JAKI JA MAM TU AVATAR :eek: :eek: :eek: Edytowane 24 Listopada 2009 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Fiu fiuuuu, moj login tez jeszcze istnieje :) Wiec powrot do korzeni udany :) Pozdrawiam starych wyjadaczy :icon_mrgreen: Ps. Ja tu znam wszystkie nicki :O nie to co na nowym ;) o fakkkk, JAKI JA MAM TU AVATAR :eek: :eek: :eek: Osobiście też ciekaw swego avatara jestem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Majeczka świetny masz avantar :) Plakatufka dlaczego nie byłeś na ostatniej pękniętej gumie?? Nie wierzę, że pogoda cię odstraszyła :buttrock: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Majeczka świetny masz avantar :) Plakatufka dlaczego nie byłeś na ostatniej pękniętej gumie?? Nie wierzę, że pogoda cię odstraszyła :buttrock: Pozdrowionka Przestraszyłem się trasy dla enduro. :biggrin: Napięte terminy w firmie i klapa. To jedyne co może mi przeszkodzić. Może następna "guma" odbędzie się w dogodniejszym terminie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Majeczka świetny masz avantar :) Plakatufka dlaczego nie byłeś na ostatniej pękniętej gumie?? Nie wierzę, że pogoda cię odstraszyła :buttrock: Pozdrowionka Po weekendzie bedzie lepszy, bo bede po pierwszych jazdach na motorku :icon_twisted: wiec na pewno uwiecznie ten historyczny moment ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Maja prawko robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Hmm... prawko najblizej na przyszly rok, teraz tak bardziej po terenach lesnych chce pojezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Pogoda bardzo sprzyja masa błotka jest :) nie ma to jak się trochę potaplać, dobrze robi na cerę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja sobie dzisiaj przeczytalam prawie 30 stron tego forum od poczatku i powiem szczerze ze duzo wspomnien wrocilo... qrcze jak ten czas leci... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) O Maja is back!! Majka, Miśka wszystkiego najlepszego imieninowo, tak przy okazji! :) Edytowane 25 Listopada 2009 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Dziekuje Iza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 No i ode mnie jeszcze życzonka dziewczyny WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!! No i serdeczne pozdrowionka dla moto-rodziny z Pyrzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi