aro222 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam jestem z Goleniowa i zamierzam zapisac sie we wrzesniu na kursik kat.A jako ze w goleniowe jest tylko jedna szkola nauki na kat. A chcialbym zapisac sie na kursik gdzies w szczecinie tylko nie zabardzo wiem gdzie... chcialbym zeby byla to jakas dobra szkola gdzie naprawde naucza mnie jezdzic i wmiare dobrze przygotuja a nie wysla na miasto z dziadkiem w samochodziku z kogutkiem na dachu ktory i tak nic nie wie o jezdzie motocyklem... z gory dziekuje za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Teraz nauka jazdy bardzo duzo się zmieniła, jesli chcesz zeby instruktor za toba jechał drugim motocyklem to jest juz teraz kilka szkół które taki stylk preferują, ale z tego co większośc mówi Adam z Garaż Nauka Jazdy jest dobrym instruktorem, nastepny instruktor dobry to Nauka Jazdy Pietrzak i Grzegorz tez motocyklista uczy.Osobiscie z doświadczenia polecam Grzegorza Pietrzaka.Nauczył dobrze mnie jeździć tak uważam żeby podejśc do egzaminu i zdać go za pierwszym podejsciem.Powodzenia, jesli chcesz wiecej poczytac i wiecej sie dowiedziec zapraszma na forum grupy szczecinskiej a strone masz u mnie w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro222 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) dzieki za odpowiedz... wiec bede musial wybrac kturas z tych szkolek... bo u nas tak jak pisalem dziadzio w samochodziku z kogutkiem a chcialbym zeby uczyl mnie ktos kto ma o tym jakies pojecie powie jak sie zachowywac na motorku itd.... a mam jeszcze pytanie odnosnie ceny jeki jest koszt takiego kursu w szczecinie? Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez aro222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 idz do Pietrzaka,bylem, zdalem, wiec jestem zadowolony, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro222 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 i jak wrazenia po kursie? wczesniej juz miales doczynienia z moto czy zupelny swierzak byles...i ile kosztuj kursik u nich na czym sie jezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 BTW - chyba musze zmienic logo w swoim profilu,nowe moto wlasnie sie rejestruje (dzis widzialem najdluzsza kolejke w swoim zyciu pod UMiejskim - zenada) --- doszly mnie sluchy, ze policja w szczecinie zakupila scigacza i zamontowali na nimVideoKamere, slyszeliscie cos na ten temat? i jak wrazenia po kursie? wczesniej juz miales doczynienia z moto czy zupelny swierzak byles...i ile kosztuj kursik u nich na czym sie jezdzi? tak, 3 lata temu to bylo i zupelnym swierzakiem bylem,uczysz sie na takim samym sprzecie, na jakim masz egzamin pozniej, wiec tym bardziej jest ok,3 lata temu kosztowal mnie 400zl, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Aro ja równiez byłam świerzakiem kiedy wsiadałam na WSK na pierwszej jeździe,ale jesli czujesz"to" to bez problemu dasz rade.Dalsze jazdy były jużna SR250 czyli na tym a czym się zdaje na Golisza. Ceny kursów nie znane, bo nas już jakoś nei interesują, ale na stronie internetowej tych firm na pewno znajdziesz. Kamil co za konia kupiłeś?A czy nei mozesz się zarejestrowac on-linie do urzedu?No i gdzie słyszałes o policyjnym scigaczu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pierwsza mozliwa rejestracja on-line jest dopiero 22 sierpnia,na szczescie mam umowiona wizyte na ten Pon - szkoda, ze po weekendzie, ale zawsze to ...jeszcze tylko przeglad ... (ale to dzis na rondzie Hakena) jakie moto? "Dresiarska" Yamaha, scigacz z Videoradarem?kolega z pracy pil wzmocnione trunki z kolega za to odpowiedzialnym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 http://para-mloda.pl/czytaj_strone_111-08-2007_27.html Kto zgadnie kto jest na zdjęciu?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 co tu tak cicho?latacie gdzies?ja swoja nowa bestia trzasnalem od soboty z 1000km i nadal jestem zachwycony, Lecicie do Zlocienca na zlocik pod koniec miesiaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Już ci kiedyś pisałam że piszemy na szczecińskim forum przecież o spotkaniach zlotach itd.Na zlot jedziemy do złocieńca bankowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabla Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 HEJ HEJwitam wszystkich!Jako nowy chcialem sie przedstawic i zapytac czy jest moze ktos chetny do polatania w najblizszych dniach :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 sure,teraz raczej codziennie latam,czasem co drugi - opcje domoworemontowe,kwestia zgrania sie gdzies, wszyscy lataja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabla Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 wszyscy lataja dlatego na forum tak cicho:)moze czwartkowe popoludnie pasowalo by ewentualnym chetnym?kto ma chwile czasu i checi zeby sie ruszyc niech cos napisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtexc Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pierwsza mozliwa rejestracja on-line jest dopiero 22 sierpnia,na szczescie mam umowiona wizyte na ten Pon - szkoda, ze po weekendzie, ale zawsze to ...jeszcze tylko przeglad ... (ale to dzis na rondzie Hakena) jakie moto? "Dresiarska" Yamaha, scigacz z Videoradarem?kolega z pracy pil wzmocnione trunki z kolega za to odpowiedzialnym, i co z tym radarem na moto? az wymieklem jak to przeczytalem bo mam traume po wawce, 500 tam fiknalem po spotkaniu bmw :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi