Whisky Boy Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Olej to Stary, najwyżej jakiś pieprzony komornik zapierdaczy ci wypłatę, albo zabierze kompa......zlej to. whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Olej to Stary, najwyżej jakiś pieprzony komornik zapierdaczy ci wypłatę, albo zabierze kompa......zlej to. whisky Chyba kieszonkowe :icon_arrow: i tak będę się odwoływał że niewyraźnie napisane itd... A wie ktoś może czy te mandaty tracą ważność po roku jak te od Policji? Pozdrawiam P.S. :icon_arrow: Whisky BoyTullamore Dew albo J.W. Black Label :icon_arrow: :icon_arrow: Edytowane 13 Lutego 2007 przez D.I.E.G.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Z doświadczenia wiem, że kanary nie wchodzą na tzw pobory, komornik chyba też nie wpadnie ... W mojej "karierze", przez te parę lat, miałam już kilka niezapłaconych kar i oprócz bardzo wnerwiającego ponaglenia do zapłaty, nie zrobili nic, więc chyba nie masz się czym co martwić. Mandaty tracą ważność chyba po 3 latach. ... ale zawsze mogą się zmienić przepisy ... :crossy: Pozdr. Edytowane 13 Lutego 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Z doświadczenia wiem, że kanary nie wchodzą na tzw pobory, komornik chyba też nie wpadnie ... W mojej "karierze", przez te parę lat, miałam już kilka niezapłaconych kar i oprócz bardzo wnerwiającego ponaglenia do zapłaty, nie zrobili nic, więc chyba nie masz się czym co martwić. Mandaty tracą ważność chyba po 3 latach. ... ale zawsze mogą się zmienić przepisy ... :icon_razz: Pozdr. no to z tego co ja sie orientuje to komornik ma prawo zabrac a jak nie to zleca to urzedowi skarbowemua waznosc to 10lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 no to z tego co ja sie orientuje to komornik ma prawo zabrac a jak nie to zleca to urzedowi skarbowemua waznosc to 10lat To już w końcu nie wiem przez ile mandaty są ważne, czas udać się do działu prawnego. A Ty tymczasem pozdrów Żane. Cya! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) mi sie udalo :) Napisz odwolanie jak bylo. Jak masz stare sieciowki to zrob ich kopie. Napisz ze jestes z biednej rodziny itp. sam wiesz ;) Edytowane 13 Lutego 2007 przez Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 już od tego czwartku znów mamy sale w szkole podstawowej na Czorsztyńskiej i mozemy sobie pograc w siatkówkęKto chętny to zbiórka o 19:30 pod szkołąWszyscy mile widziani dziekuje za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Z okazji św. Walentego, życzę wam drodzy motocykliści/stki wieczoru STOSUNKOWO UDANEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Z okazji św. Walentego, życzę wam drodzy motocykliści/stki wieczoru STOSUNKOWO UDANEGO!!! dolaczam do zyczen sie razem z Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 dolaczam do zyczen sie razem z Karolinai my takze dopisujemy sie z ZANA WSZYSTKIEGO NAJSłODSZEGO NA ZAKOCHANEGO WALENTEGO Z okazji św. Walentego, życzę wam drodzy motocykliści/stki wieczoru STOSUNKOWO UDANEGO!!!JA TROSZKU MAM PROBLEM ZE STOSUNKOWYM WIECZORKIEM-GIPSIK PRZESZKADZA :icon_twisted: ALE NA CHCACEGO NIE MA NIC TRUDNEGO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1486027,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1486027,11,item.html Dupek postrzelił w nogę kolegę motocykliste z Teamu Broken Bones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Pan. Albin jest z Teamu BB ? wow nie wiedziałem no prosze porsze miło zaskoczony... Jestem. A gdyby tak przeczesać Puszcze Bukową na moto :crossy: ? :icon_razz: Zawsze można dorobić, wszak 2000zł na ulicy nie leży. Siet... stosunkowo udanego nie będzie bo nie ma drugiej połówki... Zawsze można się napić, wasze zdrowie ! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Pan. Albin jest z Teamu BB ? wow nie wiedziałem no prosze porsze miło zaskoczony... Jestem. A gdyby tak przeczesać Puszcze Bukową na moto :crossy: ? :icon_razz: Zawsze można dorobić, wszak 2000zł na ulicy nie leży. Siet... stosunkowo udanego nie będzie bo nie ma drugiej połówki... Zawsze można się napić, wasze zdrowie ! :biggrin: Broken Bones Enduro Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1486027,11,item.htmlale on niegrzeczny ten pan,ale trafi w koncu swoj na swego i bedzie bec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi