mareczek804 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 to jest jak się jedzie z Dąbia, do wielgowa, to jest 5km od dąbia, czyli od centrum około 20km pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 A tak w ogóle to dzisiaj ruszył lodogryf :icon_twisted: HARMONOGRAM ŚLIZGAWEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Jesli znalazlbym czas i pieniądze :biggrin: to na paintball sie pisze. Na lyzwach tez mozna pojezdzic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No, dzieciaki, to może by komisyjnie lub grupowo wybrać się na eksplorację naszego chyba już słynnego bunkra pod dworcem...? :biggrin: Ktoś był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No, dzieciaki, to może by komisyjnie lub grupowo wybrać się na eksplorację naszego chyba już słynnego bunkra pod dworcem...? :biggrin: Ktoś był? www.podziemnyszczecin.plA moze tak jutro? Grupy zorganizowane od 15 osob -10zł lub 12zł za bilet od osoby.W zależności od Trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Fajna sprawa z tym bunkrem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 To ja się piszę! :flesje: Po pracy ofkors :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Jak godzinka będzie nam odpowiadała tzn. jak Michał będzie po pracy, to również z chęcią dołączymy. Nam by pasowało najlepiej najwcześniej tak ok. 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Z tego co patrzyłam na stronce to moze najlepiej byloby zgrac sie w sobote i ruszyc na ta 2 godznna traske ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No i jak zawsze super sprawa z tym bunkrem ale , Rolnik ma prace a w weekend szkoła sie zaczyna od 16 do 21a sobota do 18 :buttrock: :biggrin: będe płakac jak cos sie urodzi tak na 100% napisac moze mi się uda z lUcynką wyrwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam, bylem na jednej z wycieczek. Jak ktos lubi takie klimaty, to napewno bedzie zadowolony. Obsluga nie pozwala robic zdjec wewnatrz. osobiscie MRU ma jak dla mnie wiecej uroku ..... No chyba zeby wpasc tam nielegalnie i powlazic tam gdzie nie pozwalaja... :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Cytuję Dizla:"jou ptaszkipo rozpoznaniu terenu proponuje niniejszym: sobota, godz 11:30, spotykamy sie przed głównym wejsciem na dworzec PKP (tam, gdzie stoja taxowki). na miejscu podejmiemy decyzje, ktorą trase zwiedzimy - a moze obie na raz.wejscie w podziemia - punkt 12, jak cos, to potem o 13 jest mozliwosc zwiedzenia drugiego bunkrapotem, pelni szczescia padamy sobie w ramiona i umawiamy sie na wieczorne tance w rumbie :))diz!"Aha my ze Stachem bedziemy o 11.30 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Byłem w bunkrze pod dworcem , wleźliśmy tam na dziko z kolesiami w nocy. Najfajniejszy jest agregat wielkości stara i pokój o nazwie "Pozoracja" , a oprócz tego nic takiego .... ale miłego zwiedzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 no i wiedziałem ,mam szkołe do 16 ale puxniej się pisze na tą rumbe:PP dajcie znać o co chodzi z tą zabawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 http://www.moto-akcesoria.pl/tor_szczecin.php :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi