Kriso Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 No ja w sobotę w robocie pewnie do 13 bede ale później jak mi nic nie wypadnie to z chęcią się podepnę, wiem że dzieci bardzo się cieszą z takich przyjazdów więc jak coś to będe :D:) Ps. Witam wszystkich nowych na forum... ostatnio sam się trochu opuściłem w pisaniu ale teraz mam już więcej czasu więc będe smucił tu trochu :twisted: :twisted: hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 witam i pozdrawiam! niestety na sobote mam juz inne plany wiec się raczej pod tą wyprawę nie podepnę... a szkoda ... niestety juz rozkręciłem temat wyprawy nad morze na dni morza...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 jestem uzależniony od dostawy dętki, obiecali na piątek. Jakby co to pisze się na listę i jestem o 11.00 na Wałach. Dziejas a cio Ty tam bedziesz robił na tych Wałach od 11:00 ;-) ;-) ;-) ;-)Witam małe przekręcenie 11,06 o 15,00 [ Dodano: 08-06-2005, 07:36 ]A tak apropo któż to nowy się pojawił???Vito???Dziejas czy top twój koleżka od kieliszka??? Może zbyt wielkie słowa "od kielicha" obecnie jeżdzi na "dupie" to może sobie pozwolić na pyszne browarki :D A z drugiej strony to się nie przedstawił i tu jak zwykle macie rację.Dzieju ty nie fisiuj tylko składaj Volusie i jedziemy popyrkac po miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 oczywiście ja też bym wyskoczył na jakieś ognicho tylko jak Dziejas mnie zabierze oczywiście jak będzie miał sprawną chabetęWitaj Krzychu na forum, mam nadzieje, że dopelnisz formalności i się ladnie przywitasz z calą wiarą - nawet z przytupem. Gitta dobrze by bylo mieć jakieś "wyjście awaryjne" i calą bandę pociągnąć w ustalone czesniej miejsce. :D Wszystko wskazuje na to, że nam pogodynka figla nie sprawi i ze będzie czadowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 AHA w związku ze na wałach będzie impreza Dni morza to spotkanie o 15:00 przy fontannach koło papieza na Błoniach.wiecie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 " Gitta czy oprócz czesci oficjalnej masz juz zaplanowane jakies tam ognicho czy może gdzies się przeniesiemy i zorganizujemy malą bibkę?" jak widać Karioka to tobie tylko imprezy chodzą po głowie :Dale spoko ja też jestem otwarty na każdą propozycję. Panie Dzieju - jakie imprezy ja tylko bardzo chcialam pogrilowac w milym towarzystwie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam wszystkich motocyklistów i pasjonatów dwóch kółek sory, że się nie przedstawiłem, ale teraz to naprawiam mam na imię Krzysiek jestem ze Szczecina pasjonuję się motocyklami, chociaż nie posiadam motocykla, ale w najbliższym czasie może moje marzenia się spełnią i jakiś sprzęt będę posiadał o forum dowiedziałem się od Dziejasa a Dziejasa od swoich przyjaciół kilka razy pomykałem razem z Dziejasem na chabecie zaliczyłem parę zlotów, ale jeżdżenie na dupie to nie jest to myślę, że to w nie długim czasie się zmieni to by było tyle o mnie myślę, że nie macie żalu do mnie o to, że się Nie przedstawiłem pozdrawiam wszystkich motocyklistów i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam wszytkich nowychRuch tu teraz taki że aż nie wiem o co chodzi.Szkoda że weekend juz zaplanowałem bo byśmy z ekipa z Chojny dojechali do Was, ale ja jadę na zlocik do SopotuA ognicho to super sprawa warto sie poznać bliżej bo jak do tej pory to tylko z Krisem sie znamy "na żywo" Udanego weekendu Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Hiszpan a gdzie lecicie nad morze ?? Bo my tez z Tubikiem planujemy skoczyc gdzies na weekend powdychac troszke jodku ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Hiszpan a gdzie lecicie nad morze ?? Bo my tez z Tubikiem planujemy skoczyc gdzies na weekend powdychac troszke jodku ;-))hmmm dobre pytanie... Obiecałem swojej kobicie wyjazd nad morze i tyle... nic o szczegółach nie rozmawialiśmy jeszcze. najczęściej jednak ganiamy do Świnoujścia i tam robimy sobie zazwyczaj spacer do "wiatraka" na wejściu do portu. Wszystko jednak jest jeszcze do dogadania.Czym planujecie lecieć? i kiedy sobota czy niedziela? My najprawdopodobniej polecimy jednak dopiero w niedzielę bo młoda w sobote pracuje do 15:00.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Niop my jesli polecimy to standardowo ja autem a Tubik motorkiem :-D , planujemy jechac w sobote kolo 10:00 rano a wrocic w niedziele wieczorkiem. Bedziemy w Miedzyzdrojach bo tam mamy kwaterke ... Jesli uda nam sie wyjechac to zapraszamy na kawke :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 dziekujemy za zaproszenie! my także trzymamy kciuki za pogodę! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 w sobote o 14,15 zbiorka na cpn w goleniowie kolo szpitala, wyjazd do golczewa na dni golczewa. grochowecza badz flaczki dla nas gratis i ponoc maja nam wlac do baku po 7 litrow. zainteresowanych i chetnych zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 w sobote o 14' date='15 zbiorka na cpn w goleniowie kolo szpitala, wyjazd do golczewa na dni golczewa. grochowecza badz flaczki dla nas gratis i ponoc maja nam wlac do baku po 7 litrow. zainteresowanych i chetnych zapraszam.[/quote']no i slak mnie trafi bo oczywiscie mnie nie bedzie jutro o4 rano jade na poligon drawski az do 1 lipca i omina mnie napewno super imprezki co za pech pozdrawiam narka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Przepraszam! A czy wyjazd w sobote do Domu Dziecka , to nadal aktualny? 8O Bo tyle juz tych propozycji wyjazdu , że się pogubiłem :oops: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi