Kraka Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 moto rodzinka z parawego ma dzis w plnach morze, ktos chetny do podczepienia sie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Halo halo, czy wszystkie lalki przygotowane juz do wspólnej zabawy z naszą damską częścią motorodzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Halo halo, czy wszystkie lalki przygotowane juz do wspólnej zabawy z naszą damską częścią motorodzinki? Ja jeszcze nie!Jakbym sie spóżniła to poczekajcie na mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Hejas. Witam wszystkich. Jestem tu zupełnie nowy, śmigam sobie od zeszłego sezonu.W tamtym roku był Savage, w tym VN 800 (się przemalowuje właśnie). Pozdrawiam i do zobaczyska, może w niedzielę na Głębokim...Znalazłam Cię Grapefruit, miałes racje wpadłes do nas na herbatke i ciasteczka, ale byłes tak "szybko" że woda sie nie zdążyła zagotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Jutro jest kolejna rocznica wypadku Szweja i Słabego. Mam w planach zawitać ze zniczem na pas. Może wspólnie się umówimy i podjedziemy?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Pozdrowionka z Krety...........Slonce prazy, zero chmur. Same wyj**ane winkle a asfalcik miodzio.O dziwo pelno nowiusienkich supermoto i streetow (skad oni biora na to kase)Och przydalby sie tu kun.....hahah :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Dziewczynki i chłopcy grzecznie i super się bawcie :) Ja jak zwykle w pracy najlepsza zabawa mnie omija . Mężu tylko mi tam spokojnie , mam nadzieje że rano nie będę Cię szukała po Szczecinie :cool: ;) Super zabawy życzę :banghead: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras111 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Jutro jest kolejna rocznica wypadku Szweja i Słabego. Mam w planach zawitać ze zniczem na pas. Może wspólnie się umówimy i podjedziemy?PZDR!chętnie się przyłącze tylko o której i gdzie?pozdr. :) Edytowane 10 Września 2006 przez miras111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ludzie pomocy Wczoraj zgubiłem kurtke , podkoszulek z napisem i love parade girls i troche kasy, ale po kasie nie bede płakac ale podkoszulek był wyjatkowy. Jakby ktos miał jakies info na ten temat to poprosze .(kurtka fishbone) Jak nie znajde to bee ubolewał . A i było zajebicho z wami na maxa.P.S info na temat majkela i konrada tez bym chciał co z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Jutro jest kolejna rocznica wypadku Szweja i Słabego. Mam w planach zawitać ze zniczem na pas. Może wspólnie się umówimy i podjedziemy?PZDR!Jasna sprawa, bede napewno! Proponuje tylko wieczorna pore ze wzgledu na imprezowiczow, :) Edytowane 10 Września 2006 przez PAWULONIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Jasna sprawa, bede napewno! Proponuje tylko wieczorna pore ze wzgledu na imprezowiczow, :cool: Jak dojechać na pas :crossy: jeszcze nigdy tam nie byłam i nie bardzo sie orientuje :banghead: jak tam dojechać ;) . Jakiś mały pilotaż ? lub itenerer - z góry dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ludzie pomocy Wczoraj zgubiłem kurtke , podkoszulek z napisem i love parade girls i troche kasy, ale po kasie nie bede płakac ale podkoszulek był wyjatkowy. Jakby ktos miał jakies info na ten temat to poprosze .(kurtka fishbone) Jak nie znajde to bee ubolewał . A i było zajebicho z wami na maxa.P.S info na temat majkela i konrada tez bym chciał co z nimi :) życzę powodzenia przy szukaniu, może się uda:) A tak przy okazji to tak radosnego cię jeszcze nigdy nie widziałam, jak wczoraj:) Czyzby to przez %%% :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 :) życzę powodzenia przy szukaniu, może się uda:) A tak przy okazji to tak radosnego cię jeszcze nigdy nie widziałam, jak wczoraj:) Czyzby to przez %%% ;) no pewnie i tak ale ich było za duzo bo miałem małe luki.A co do ciuszków to musze po klubach pośmigac i poszukac.Radośc była bo sie swietnie bawiłem z motorodzinka :crossy: :banghead: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 no pewnie i tak ale ich było za duzo bo miałem małe luki.A co do ciuszków to musze po klubach pośmigac i poszukac.Radośc była bo sie swietnie bawiłem z motorodzinka :) :crossy: :banghead: Nooo Rolnik.... Ładnie :cool: A ty sie o Lucynke martwiles.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Jak dojechać na pas :crossy: jeszcze nigdy tam nie byłam i nie bardzo sie orientuje :banghead: jak tam dojechać :cool: . Jakiś mały pilotaż ? lub itenerer - z góry dziekuje :) Lecisz jak nad morze drogą i potem skręcasz na chociwel ;) Tam są 2 placyki gdzie ludzie uczą się jeździć furami i czasami jakieś zgrupowanie motórów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi