mikoch Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Miłosz jutro tez mozna leciec na pas:) My np sie wybieram :cool:Musisz przeciez pokazac jak slychac wydech po tunningu :PPozdrawiam A zaiste zacny dźwięk sięz niego wydobywa :P :biggrin: :cool: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Yoł, Na stronke wpadło troche fotek nowych z Junaka. Jest troche dublikatów ale chyba nie wiele :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 i to juz pewne dziisaj lecimy do "pralni" jeśli ktos ma ochote to wopadać bez wyjątków :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ponizej pare wybranych fotek z dzisiejszego wypadu na pas, kto byl ten wie o co chodzi kto nie byl niech zaluje. jak znajde chwile moze umieszcze wszystkie zdjecia o ile ktos wyraza zainteresowanie. jak bedzie ktos chcial zdjecia w wiekszym formacie to dac znac i sie zrobi :biggrin: http://rafusz.fotosik.pl/albumy/50478.html#e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ponizej pare wybranych fotek z dzisiejszego wypadu na pas, kto byl ten wie o co chodzi kto nie byl niech zaluje. jak znajde chwile moze umieszcze wszystkie zdjecia o ile ktos wyraza zainteresowanie. jak bedzie ktos chcial zdjecia w wiekszym formacie to dac znac i sie zrobi :biggrin: http://rafusz.fotosik.pl/albumy/50478.html#e Czy mi się wydaje czy policja się wami zainteresowała???No i z jakim skutkiem? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Majkel o ja je*ie jakiego Ty masz farta :biggrin: :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Czy mi się wydaje czy policja się wami zainteresowała??? a byli sprawdzic czy nam nic nie brakuje - dowiezli zimne napoje- jedzenie jak ktos byl glodny prawdziwe "serve and protect" czyli tak jak powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Właśnie z Szachciorkiem wróciliśmy.Na odcinku Dobieszczyn-Tanowo jest pełno grysu,więc jak będzie ktoś leciał niech uważa. Aha a na pasie miło było poznać nowe osoby. Olka i Kamila:) Teraz już częściej mit uns! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Kurde, tyle atrakcji mnie ominęło, a moja siostra utknęła na lotnisku i ciągle jeszcze nie dojechała, więc spokojnie mogłam z wami jechać... :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Czy jutro przewidziane jakies poprawiny tej imprezy na pasie? Jesli tak to o ktorej bo my chetnie sie piszemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 "Aha a na pasie miło było poznać nowe osoby. Olka i Kamila:) Teraz już częściej mit uns!" heh - jak najbardziej --- wlasnie - latamy dzis?bo siedze w domciu i sie nudze...(zerkajac na te deszczowe chmury... ;-/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Mam niestety smutne informacje: Około godziny 20:30,wczoraj (sobota, 2 września 2006r), skrzyzowanie ulic Poznańskiej i Ustowskiej. Rozbity jeden moto (chyba KTM) oraz drugi stał obok (nie wiadomo czy również uległ wypadkowi), oraz czerwony Seat Ibiza. Seat jechał od strony ronda Hakena i wykonywał lewoskręt w ulicę Ustowską. Prawdopodobnie powodem wypadku było wymuszenie pierwszeństwa przez kierowce auta.Nie wiadomo co się stało motocykliście, po kilkunastu minutach od zdarzenia na miejscu była ekipa ratunkowa. Sam wypadek motocyklista przeżył, ponieważ zabrało go pogotowie ratunkowe (bez czarnego worka). Seat miał wgnieciony przód oraz przekasowany prawy słupek, natomiastmotocykl leżał sporo dalej od rozbitego samochodu (ok. 10-15 metrów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Kochana motorodzinko :cool: wczorajsza impra byla przednia tak mi sie wydaje bo jak goscie wychodzili to juz nie pamietam :cool: normalnie dalismy rade zresztą jak zawsze superprzyjacielskie spotkania w skarpetkach lub na boso sa cool nawet sobie pospalem w WC na kafelkach pare godzin bo nie moglem dojsc do sypialni normalnie nogi mi odmowily posłuszenstwa a nie wiem czemu :biggrin: pozdro for ju i cos tam cos tam szacuneczek z rispekcikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Carioka i Majkel dzieki za wczorajsza impreze bylo zacnie!!! :biggrin: Wlasnie niedawno wstalam i mam kaca strasznego, ale co tam!a miki dal rade i wstal chyba o 8 i pojechal na ryby, a ja w niego nie wierzylam :cool: Pozdrawiam całą Moto-Rodzinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Cześć!Troszkę nie pisałem, ale w listopadzie powinienem być w Szczecinie. Poszukuje kobiety, która kocha motocyle.Czy jest wśród was taka Pani?Chętnie poznam.Pozdrawiam Edytowane 3 Września 2006 przez Savage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi