Zana Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ciapek II!!!No przecież Frau Caraoke napisała!Bareczka! :biggrin: to ok ja bede Niedźwiedź ty zaczynasz zasypiać?Jeszcze zimy nie ma :biggrin:Napisane było że Ułanska. :biggrin: no i LARWO kto tu zasypia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Na stronie pojawiły się foty z "Dobrej wyprawy" i "Złego zlotu" :notworthy: Pozdrawiam I jeszcze troche fotek ze Złocienca na stronie. Tym razem by Rolnik :notworthy: Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez SzymonKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Z okazji zbliżającego sie weekendu planujemy wyjscie na potupajke pomachać pieta :notworthy: narazie jestem chetny ja i batman batman i planujemy wyjscie do "pralni" gdyby jeszcze ktos miał ochote to odezwac sie do mnie albo do Batmana bo w kupie siła :notworthy: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Z okazji zbliżającego sie weekendu planujemy wyjscie na potupajke pomachać pieta :notworthy: narazie jestem chetny ja i batman batman i planujemy wyjscie do "pralni" gdyby jeszcze ktos miał ochote to odezwac sie do mnie albo do Batmana bo w kupie siła :notworthy: POZDRO A czy to oferta dla samych Panów czy kobiety (znajome kobiety zaznaczam) również mile widziane?? Bo jeśli tak to Ja i Miki też się dołączymy chętnie, podajcie tylko kiedy dokładnie!!! A Batman niech weźmie koleżankę obowiązkowo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Czy było ktoś motocyklem na Wałach o 20:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A czy to oferta dla samych Panów czy kobiety (znajome kobiety zaznaczam) również mile widziane?? Bo jeśli tak to Ja i Miki też się dołączymy chętnie, podajcie tylko kiedy dokładnie!!! A Batman niech weźmie koleżankę obowiązkowo :notworthy: Zgłaszam chęc na potańcówke :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Czy było ktoś motocyklem na Wałach o 20:30?Ja bylem... zgarnalem 2 kunie i pojechalismy sie przelatac.... po drodze zgarnalem jeszcze przepiekna shimmy i jest super.... odstresowanie totalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Czy było ktoś motocyklem na Wałach o 20:30? A kto chetny na Chociwel w sobote i/lub w niedziele? ;) W sobote (jak bedzie sucho na pewno jade ja i Gitta.W niedziele (jak bedzie sucho) jade ja, Rolnik i moj kolega (co se GPZ 1000 kupil), ktory nie zna nikogo z HaloGodzinki sobotnie zalezne od Gitty a niedzielne do ustaleniaPzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo zx6 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A kto chetny na Chociwel w sobote i/lub w niedziele? ;) W sobote (jak bedzie sucho na pewno jade ja i Gitta.W niedziele (jak bedzie sucho) jade ja, Rolnik i moj kolega (co se GPZ 1000 kupil), ktory nie zna nikogo z HaloGodzinki sobotnie zalezne od Gitty a niedzielne do ustaleniaPzdr :biggrin:Jak podacie godzinę to ja jestem chętny na sobotę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 dajcie znac o ktorej na Chociwlu bo dawno tam nie bylismy to tez bysmy sie przejechali. Trzeba ganiac bo sezon chyba konczy sie juz na dobre ;)A moze prawy brzeg wybiera sie na piatkowy chociwlowy wieczor ??:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 dajcie znac o ktorej na Chociwlu bo dawno tam nie bylismy to tez bysmy sie przejechali. Trzeba ganiac bo sezon chyba konczy sie juz na dobre :DA moze prawy brzeg wybiera sie na piatkowy chociwlowy wieczor ??;) a moze prawy i lewy brzeg wybiera sie na polatanke GDZIEKOLWIEK?dzisiaj? o 18? wały?wyciągac konie i hajda na szczecin! huraaaaa!!!!! :biggrin: (...tak, wypilem 4 kawy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) (...tak, wypilem 4 kawy...) To widać, prawie słychać te wykrzykniki :biggrin: Ja dopiero po jednej i to zdecydowanie za małej... A widzeliście jakie mamy fajne przebiegi, normalnie czuję się jak za pierwszych dni na forumie... Edytowane 1 Września 2006 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja miedzy innymi wczoraj wieczorem przelecialem sie z Kudlatym (chyba ;-)) po Szczecinie,bylo very OK, choc krotko; dajcie znac co z tym Chociwlem,jestem jak najbardziej chetny, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) a moze prawy i lewy brzeg wybiera sie na polatanke GDZIEKOLWIEK?dzisiaj? o 18? wały?wyciągac konie i hajda na szczecin! huraaaaa!!!!! ;) O ja je*ie coz za propozycja, ja bede na 10000 % i zapraszam wszystkich ..... bedzie fajnie :D ;) :icon_mrgreen:A bylbym zapomnial, i nie wyjdziecie z podziwu jak zobaczycie mojego konia :biggrin: Edytowane 1 Września 2006 przez Konrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Jutro znaczy się sobota na Wałach o godzinie 11:00 lecimy na chociwelską.Pierwszy raz będę ujeżdzała czopa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi