Skolinka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Dizel chłopie ty coś ostatnio nam się strasznie sypiesz :crossy: A co robimy dzisiaj wkońcu jest środa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 A OTO PARE SŁOW O STEPNICY http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=51529&st=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ale zesemy dobrze pokatowaly z chlopakami :crossy: Nowe oponki daja rade :clap: 105 km/h na rondzie Hakena i oba slidery przytarte :cool: ***OBA???to cos ty, pod prad latał???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ***OBA???to cos ty, pod prad latał???? :D A jak - Ghost Rider Rulezz :crossy: ..... niee no prawy na pasie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dobra drodzy MotoSzczecinianie, bywajta zdrów i życze byczej hulany w Stepnicy (i nie tylko). Ja spływam na kajaki, cya in da Niechorze! (bądź Złocieniec) Dobra drodzy MotoSzczecinianie, bywajta zdrów i życze byczej hulany w Stepnicy (i nie tylko). Ja spływam na kajaki, cya in da Niechorze! (bądź Złocieniec) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Hej!Witam wszystkich po krótkim ( 5 dni), ale na moto (czyli udanym) urlopie. Zwiedzliśmy z Majorem niemiecką wyspę Rugia, niecałe 1000 km2, ale warte zobaczenia miejsce. Jak tylko się ogarniemy, machniemy jakis opisik na stronę, coby się z Wami podzielić wrażeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Hej!Witam wszystkich po krótkim ( 5 dni), ale na moto (czyli udanym) urlopie. Zwiedzliśmy z Majorem niemiecką wyspę Rugia, niecałe 1000 km2, ale warte zobaczenia miejsce. Jak tylko się ogarniemy, machniemy jakis opisik na stronę, coby się z Wami podzielić wrażeniami. Pozdrawiam Czekamy na Wasze wrażenia i fotki - koniecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opis już zaczynam szykować, zdjęcia będą po pierwszym i wtedy wrzucę gotowe na stronę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Siemanitos!Wróciliśmy,ale tylko na jeden dzien. Wyprawa w Bieszczady to chyba realizacja marzeń każdego motocyklisty/tki. Juz Dizlowi wyslalam sms ze przytarłam podnóżek, tak więc moimi mili Panowie z roku na roku zdobywam doświdczenie i wprawe. Kierownica sie spisała.Senks Deyaj.Jeżeli chcecie wiedzieć jak wyprawa minęła to powiem tylko w kilku słowach: pogoda rozpieszczała, droga wypasiona,takich w naszym rejonie brakuje a Krajnik moze sie schować przy tamtych winklach.Tym którzy nie byli a chca się wybrać mogę udzielić kilka rad i informacji nie zbędnych.W kazdym razie zaliczony Poprad na Słowacji gdzie jest niesamowity widok na Tatry oraz Lwów gdzie opiłam się browarka za grosze i najadłam suszonych ryb jako zakąsek.Polska cała zjechana! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Siemanitos! Polska cała zjechana! :wink: No witaj w końcu, Ciotka!!! Brakowało Was ;-)... Ale pogodę ładną zamówiłaś na weekend widzę :flesje: Niektórzy będą Ci bardzo wdzięczni :wink: Pozdro dla Szacha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Halo :flesje: :wink: pogoda ladna, sucho to moze jakies polatanko dzis wieczorkiem? bede o 20tej na Wałach. Miło mi bedzie jak sie ktos dolaczy bo uczyc sie musze od najlepszych... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opis już zaczynam szykować, zdjęcia będą po pierwszym i wtedy wrzucę gotowe na stronę. Pozdrawiamtylko pogratulowac jazdy w bieszczady Gottcie.jak uda sie za rok ja pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 HELP HELP !!! Czy ktoś w ten weekend siedzi w domu i w związku z tym ma pożyczyć namiot ?? ( względnie jedzie na zlot ale ma 2 namioty i jeden może udostępnić). Dajcie znać bo noce już zimnawe i pogoda trudna do przewidzenia a pod chmurką nie uśmiecha mi sie spać :flesje: ( w Sułominie pogoda na to pozwalała a teraz przez brak namiotu Złocieniec stoi pod znakiem zapytania :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 WitamCo prawda nie jestem ze Szczecina, ale znalazlem 2 sprzety w Szczecinie, ktore mnie interesuja i mam prosbe, czy ktos moze rzucic na nie okiem.Obydwa to SV 650 S rocznik 2003. Stoja w komisach, z czego o jednym cztalem glownie niepochlebne opnie (Tułecki). http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M247336 Auto-Komis Mirosław Usarek ul. Szosa Stargardzka 6170-893 SzczecinTel: +48 - 91 / 462 21 33+48 - 604 16 21 22 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M244779 MOTOCYKLE TUŁECKI ul. Huzarów 171-005 SzczecinTel: +48 - 91 / 482 43 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Siemanitos!Jeżeli chcecie wiedzieć jak wyprawa minęła to powiem tylko w kilku słowach: pogoda rozpieszczała, droga wypasiona,takich w naszym rejonie brakuje a Krajnik moze sie schować przy tamtych winklach.Tym którzy nie byli a chca się wybrać mogę udzielić kilka rad i informacji nie zbędnych.W kazdym razie zaliczony Poprad na Słowacji gdzie jest niesamowity widok na Tatry oraz Lwów gdzie opiłam się browarka za grosze i najadłam suszonych ryb jako zakąsek.Polska cała zjechana! :flesje:Gitta nie ma co sie opierdzielac tylko do roboty sie zabieraj i opisuj swoją wyprawe okraszając ją zdjęciami na naszą stronke Halo Szczecin.Co niektórzy juz piszą - prawda Vizka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi