Szszaman Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Polatanka w duzym gronie, deszcz, piwo po polatance - czego chciec wiecej. Pzdr Ps ilosc osob ktore dzis przyjechaly milo mnie zaskoczyla, moze jutro powtorka???Tylko żeby nie padało :P:):crossy:Ale było zajebiście i deszcz nie stanowił. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Szszaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Było super. Zwłaszcza zostać na czerwonym na Wojska Polskiego.Propozycja powtórki dzisiaj jest zaje... propozycją.Przezornie o 20-tej wstąpię na Wały. PozdrawiamSzymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jestem za dzisiejszą polatanką o ile faktycznie nie będzie padać......(Gitta i jej intuicja :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Znowu do was sie przyłącze bo podobało mi sie wczoraj , było super(ale ten deszczyk własnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Elou!Jak na razie, to pogoda nas dziś nie rozpieszcza. Czasami to dobrze nie mieć urlopu i siedzieć w suchej pracy :P Gitta, ale ty zacznij działać, please - jakieś tańce przeciwdeszczowe czy co - bo jak ty chcesz jechac w Polskę w takim deszczu??? Zrób to dla siebie :crossy: i dla mnie :clap: , bo ja tez w poniedziałek ruszam z Majorem w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Znowu do was sie przyłącze bo podobało mi sie wczoraj , było super(ale ten deszczyk własnie) Jak pogoda dopisze to może i ja wpadne. Tylko się spoźnie bo mój pociąg "ląduje" w Szczecinie dopiero o 19:47 a jeszcze musze sie do garażu dostać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wczorajszy deszcz był pikusiem dla takich jak wy przeciez.Szumu i hałasu narobilśmy w szczecinei i Pilicach.Milo bylo poznac nowych kolegow Rolnika i Robusia.Niestety pogoda na dzisiaj jest wyjątkowo mizerna i nie poprawi się.Od wtorku mają zajść konkretniejsze zmiany.Pomimo tego deszczu ja jadę i się nie zastanwaiam czy mnie zmoczy czy nie...bo mam kondonka:DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ciebie Gitta też miło było osobiście poznać. Pozstaram się wyrobić z robótką i zakupić kondonka, bo jestem uzależniony... Wszyscy wiemy od czego. Pozdrowionka i do zoo... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Od wtorku mają zajść konkretniejsze zmiany.Pomimo tego deszczu ja jadę i się nie zastanwaiam czy mnie zmoczy czy nie...bo mam kondonka:DDD Myszko, ja też mam kondonka i deszczu się nie boje!!! Więc ruszamy na długo oczekiwane wojaże mimo deszczu. A że ja ruszam w poniedziałek, to może załapię sie już na tę konkretnie zmienioną :clap: pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A ja właśnie nie mam przeciwdeszczówki i troche sie martwie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A ja właśnie nie mam przeciwdeszczówki i troche sie martwie :clap:Myślę że dostaniesz ją w Garażu a koszt około 25-30 zika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Myślę że dostaniesz ją w Garażu a koszt około 25-30 zika To chyba najdroższy kondomek o jakim słyszałem ;) No ale chodzi przecież o "bezpieczną jazde" :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dobra koleżanki i koledzy!Do zobaczenia za ponad dwa tygodnie.Bawcie się dobrze na zlotach i uważajcie na siebie.Do nowych forumowiczów: spotykajcie się z tymi staruszkami, jeździjecie-oni nie są źli ;) Do starych wyjadaczy: przyjmijcie miło nowych użytkowników forum i nie tyrajcie :clap: .Aha i macie dwa tygodnie bez strażniczki więc pewnie jak wrócę to spamu będzie tu do kasowania wiele :flesje: ...chyba że nie wytrzymam i dorwe jakąś kafejke.Nereczki P.S. Sorki za kulfony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Bawcie się dobrze na zlotach i uważajcie na siebie. Hej, Wy też się dobrze bawcie, miłego odpoczynku, no i życzę poprawy pogody. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 3mjacie sie tam (tylko za przyzwoite czesci ciala), pozdro dla staszka , niech nie jedzie na boso bo trasa dluga :clap: No i niech siedem-pięć-zero będzie z nim ;) Narka i do zobaczenia na złocieńcu mam nadzieje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi